Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alegeri SUA 2020. Trump pune America pe jar

Antena3 Antena3,
Alegeri SUA 2020. Trump pune America pe jar

Declaratii incendiare peste Ocean. Presedintele american Donald Trump a dat de inteles ca, in eventualitatea in care va pierde alegerile, nu va sustine un transfer pasnic al puterii. continuă pe Antena3

Alegeri SUA 2020. Lupta pentru Curtea Suprema, subiect de campanie

Alegeri SUA 2020. Lupta acerba pentru nominalizarea unui judecator la Curtea Suprema din Statele Unite, inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. Verdictul unui republican: Exista o majoritate tacuta care va contribui la realegerea lui Trump

Presedintele american Donald Trump dispune de o majoritate tacuta care ii va acorda un nou mandat la Casa Alba, spune un reprezentant al Partidului Republican in Franta.

Alegeri SUA 2020. Biden comite o noua gafa si ii da apa la moara lui Trump. Numarul de neimaginat de morti de COVID-19 evocat de candidatul democrat

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a facut o noua gafa anuntand, la un miting in Pennsylvania, ca 200 de milioane de americani au murit din cauza COVID-19, relateaza tabloidul britanic Daily Mail.

Alegeri SUA 2020. Controverse in cursa de peste ocean

Cursa electorala stransa in Statele Unite. in vreme ce ambii candidati la presedintie fac sprint spre linia de sosire, mai multe controverse anima peisajul electoral american.

ALEGERI LOCALE 2020. Cum votam duminica la alegeri, ca sa nu luam COVID. Dr. Virgil Musta: Daca respectam aceste masuri, nu e niciun risc

Doi medici cunoscuti si care se afla in linia intai in lupta cu coronavirusul asigura ca putem merge linistiti la votare, chiar daca e pandemie, cu conditia sa respectam niste reguli, pentru a nu risca sa contractam COVID-19.

Alegeri locale 2020. Ce candidati au fost colaboratori ai Securitatii. Traian Basescu, cap de lista

Alegeri Locale 2020. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit numele candidatilor care au fost colaboratori ai Securitatii in perioada comunista. Traian Basescu se afla pe lista! Candidati la Alegeri Locale 2020, colaboratori ai Securitatii Un comunicat de presa din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii dezvaluie ca opt dintre candidatii la Alegerile .

ALEGERI LOCALE 2020. Firea, anunt pentru bucuresteni inainte de votul de duminica: Am luat toate masurile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca a luat toate masurile pentru ca bucurestenii sa poata vota duminica in siguranta, avand in vedere ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus.

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Arad care vor sa conduca orasul

Surpriza dupa surpriza la alegerie locale 2020. Lista candidatilor din Arad este, poate, cea mai impresionanta din intreaga tara! intre ce partide politice se va da marea batalie pentru castigarea functiei de primar, la votul din 27 septembrie? Alegeri locale 2020 in Arad. Peste sase mii de candidati la functiile de primar, presedinte al consiliului .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Constanta care vor sa administreze orasul

Pe 27 septembrie, romanii ies la vot sa isi aleaga noii primari. La alegerile locale 2020 din Constanta se va da o lupta stransa intre candidatii care isi doresc sa castige scaunul de edil al orasului. Potrivit celor mai recente sondaje de opiniei facute publice, diferentele dintre primii trei candidati sunt destul de mici. Iata .

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )