Libnet.ro
UNICEF

13:31

Alegeri SUA: Trump refuza sa se angajeze la transferul pasnic al puterii

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Trump refuza sa se angajeze la transferul pasnic al puterii

Presedintele american, Donald Trump, a refuzat miercuri sa se angajeze la transferul pasnic al puterii in cazul infrangerii la alegerile de la 3 noiembrie, atragandu-si reactiile indignate din partea adversarului sau democrat, Joe Biden, dar si din propria tabara, noteaza AFP, citat de Agerpres. Va trebui sa vedem ce se intampla, a declarat Donald Trump in cursul unei conferinte de presa la Casa Alba. El fusese intrebat de un jurnalist daca isi ia angajamentul sa asigure un transfer fara violenta al puterii indiferent de rezultatul alegerilor in care se confrunta cu democratul Joe Biden. continuă pe Hotnews

Donald Trump refuza sa se angajeze la transferul pasnic al puterii

Presedintele american, Donald Trump, a refuzat miercuri sa se angajeze la transferul pasnic al puterii in cazul infrangerii la alegerile de la 3 noiembrie, atragandu-si reactiile indignate din partea adversarului sau democrat, Joe Biden, dar si din propria tabara.

Alegeri SUA 2020. Lupta pentru Curtea Suprema, subiect de campanie

Alegeri SUA 2020. Lupta acerba pentru nominalizarea unui judecator la Curtea Suprema din Statele Unite, inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. Trump pune America pe jar

Declaratii incendiare peste Ocean. Presedintele american Donald Trump a dat de inteles ca, in eventualitatea in care va pierde alegerile, nu va sustine un transfer pasnic al puterii.

Alegeri SUA 2020. Verdictul unui republican: Exista o majoritate tacuta care va contribui la realegerea lui Trump

Presedintele american Donald Trump dispune de o majoritate tacuta care ii va acorda un nou mandat la Casa Alba, spune un reprezentant al Partidului Republican in Franta.

Alegeri SUA. Lupta dintre republicani si democrati, incinsa de toate fronturile. Cand teoriile conspirative ale QAnon reprezinta o sursa de inspiratie

In prag de alegeri in Statele Unite, Partidul Republican se pliaza tot mai mult pe discursul miscarii QAnon, inoculand mai ales ideea ca Partidul Democrat ofera protectie pedofililor si homosexualilor, relateaza Business Insider.

VIDEO SUA: Trump, huiduit la Curtea Suprema, unde s-a dus sa-i aduca un ultim omagiu judecatoarei Ruth Bader Ginsburg

Presedintele american Donald Trump a fost intampinat cu huiduieli, joi, la Curtea Suprema a Statelor Unite, unde a mers sa-i aduca un ultim omagiu fostei judecatoare Ruth Bader Ginsburg.

SUA: Trump il ataca virulent pe John McCain, a carui vaduva a anuntat ca-l sustine pe Biden

Vizibil infuriat de sprijinul anuntat de vaduva lui John McCain pentru contracandidatul sau democrat Joe Biden, Donald Trump l-a atacat virulent miercuri pe respectatul senator republican decedat in 2018, relateaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )