Libnet.ro
UNICEF

12:15

ALEGERI SUA: Trump a strans 207,5 de milioane de dolari dupa scrutin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Trump a strans 207,5 de milioane de dolari dupa scrutin

Echipa de campanie a lui Donald Trump si Comitetul National Republican RNC) au strans suma de 207,5 milioane de dolari dupa alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, in contextul in care presedintele in exercitiu a cerut donatii in vederea finantarii unei gherile judiciare cu scopul de a rasturna victoria lui Joe Biden in scrutin, relateaza Reuters si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI SUA: Aliatii presedintelui Trump au cerut Curtii Supreme a SUA sa blocheze certificarea rezultatelor in statul Pennsyilvania

Aliatii presedintelui republican Donald Trump au depus ieri un recurs in urgenta la Curtea Suprema a SUA in care au cerut blocarea certificarii rezultatelor alegerilor din statul Pennsylvania.

Alegeri SUA 2020. Trump insista si cere Curtii Supreme sa blocheze certificarea rezultatelor in statul Pennsyilvania

Aliatii presedintelui republican Donald Trump au depus joi un recurs in urgenta la Curtea Suprema a SUA in care au cerut blocarea certificarii rezultatelor alegerilor din statul Pennsylvania, informeaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Trump a publicat un discurs in care vorbeste timp de 46 de minute despre fraude

In pofida situatiei grave din SUA din cauza noului coronavirus, Donald Trump ramane cramponat in alegerile de la 3 noiembrie. Presedintele american in exercitiu a publicat o inregistrare video de 46 de minute in care vorbeste despre fraude la urne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )