Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri SUA: Victoria lui Joe Biden in Pennsylvania, validata oficial

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Victoria lui Joe Biden in Pennsylvania, validata oficial

Victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale in statul-cheie Pennsylvania a fost certificata oficial marti, un nou revers pentru presedintele in functie Donald Trump, dupa validarea, cu o zi in urma, a victoriei rivalului sau democrat si in statul-cheie Michigan, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Verdict final: Statul Georgia valideaza oficial victoria lui Joe Biden in alegeri

Statul american Georgia a certificat vineri oficial victoria candidatului democrat Joe Biden asupra republicanului Donald Trump in acest stat la scrutinul prezidential din 3 noiembrie, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Ursula von der Leyen si Charles Michel anunta un nou inceput al relatiilor UE-SUA, dupa victoria lui Joe Biden

Sefii Uniunii Europene, Ursula von der Leyen si Charles Michel, au anuntat un nou inceput al relatiilor UE-SUA luni, in timpul convorbirilor telefonice cu presedintele ales Joe Biden. Discutie.

Alegeri SUA: Administratia Serviciilor Generale confirma victoria lui Biden si incepe tranzitia formala

Administratia Serviciilor Generale, cea care are un rol cheie in confirmarea oficiala a victoriei in scrutinul prezidential, l-a informat pe presedintele ales Joe Biden ca administratia Trump este gata sa inceapa procesul de tranzitie formala, potrivit unei scrisori a administratorului Emily Murphy trimisa luni dupa-amiaza si obtinuta de CNN. Desi nu recunoaste victoria lui Biden, Trump a scris pe Twitter ca recomanda agentiei guvernamentale responsabile de transferul de putere sa faca ceea ce este necesar in ceea ce priveste protocoalele si a cerut echipei sale sa faca acelasi lucru. Biden o va numi in fruntea Finatelor pe Janet Yellen, fosa presedinta a FedAntony Blinken va conduce diplomatia SUA sub presedintia lui Joe Biden.

Donald Trump a cedat! A acceptat initierea procesului de tranzitie catre administratia Joe Biden

Donald Trump a autorizat, in cele din urma, luni seara, tranzitia pentru ca presedintele ales, Joe Biden, sa preia functia, la mai bine de doua saptamani de cand democratul l-a invins in alegerile prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020. Statul Michigan a certificat rezultatele voturilor

Comisia electorala din statul Michigan a certificat rezultatul alegerilor cu 3 voturi pentru si o abtinere. Joe Biden a intors acest stat-cheie la o diferenta de 154. 000 de voturi.

Antony Blinken va conduce diplomatia SUA sub presedintia lui Joe Biden

Presedintele ales Joe Biden a anuntat luni o noua runda de numiri in viitorul sau guvern, cea mai importanta fiind functia secretarului de stat Antony Blinken, care va fi responsabil incepand cu 20 ianuarie de conducerea diplomatiei SUA, potrivit AFP.

Conturile de Facebook si Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administratiei Joe Biden in mai putin de doua luni

Conturile de Facebook si Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administratiei Joe Biden in mai putin de doua luni, indiferent daca presedintele Donald Trump isi recunoaste infrangerea in alegeri.

Joe Biden va anunta marti primele nume ale viitorilor membri ai guvernului

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, va anunta marti primele nume ale celor care vor face parte din viitoarea administratie de la Washington, a anuntat duminica Ron Klain, consilier apropiat al lui Biden, potrivit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.

Twitter ii va preda contul @POTUS lui Joe Biden in ziua investirii sale

Twitter ii va preda lui Joe Biden controlul asupra contului prezidential @POTUS atunci cand presedintele ales al SUA va depune juramantul de investire, chiar daca pana acum presedintele Donald Trump nu si-a recunoscut infrangerea in alegerile din 3 noiembrie, relateaza Agerpres.

Joe Biden si-a prezentat echipa diplomatica si de securitate nationala: Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea

Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea, a afirmat presedintele ales american Joe Biden, prezentand echipa diplomatica si de securitate nationala a viitoarei sale administratii, marti, la Wilmington, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )