Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat ca cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale ar putea fi sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie. continuă pe Antena3

Presedintele PMP: Sunt sigur ca alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie

Presedintele PMP, Eugen Tomac, declara ca alegerile locale trebuie sa fie organizate cat mai curand posibil si este convins ca acestea vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie, pentru ca Romania are nevoie de o noua administratie si un nou Legislativ stabil.

Ce calcule isi fac PNL si PSD pentru alegerile locale Cum arata ultimele sondaje interne

Partidele politice au inceput deja pregatirile si isi contureaza strategiile pentru campania privind alegerile locale. PNL isi doreste sa organizeze alegerile pentru primarii si Consilii Judetene in luna septembrie sau cel mai tarziu la inceputul lunii octombrie, pentru a nu deconta criza economica care urmeaza. De partea cealalta, PSD se bucura de statutul de partid de opozitie si mizeaza pe o data cat mai tarzie a alegerilor. Astfel, cu un Guvern condus de PNL si un Parlament controlat de PSD, care intretin agenda mediatica, celelalte partide parlamentare - USR, PRO Romania, ALDE, PMP si UDMR - incearca sa-si contureze timid strategiile si sa-si consolideze electoratul.

Sfarsitul lunii septembrie, cel mai bun moment pentru alegerile locale Alegerile parlamentare, in 6 decembrie daca epidemia nu va fi puternica - Orban

Cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale este sfarsitul lunii septembrie, in timp ce alegerile parlamentare ar putea avea loc in 6 decembrie, daca epidemia de COVID-19 va permite, a declarat sambata seara premierul Ludovic Orban.

De ce sa nu renunti la planurile tale de vacanta, dupa criza cauzata de coronavirus. Anuntul facut de Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, mai multe sfaturi pentru a putea trece cu bine de criza de coronavirus.

Stare de alerta. Cate persoane pot participa la o petrecere intr-un apartament. Anuntul facut de ministrul de Interne, Marcel Vela (VIDEO)

Romania a trecut, din 15 mai, din starea de urgenta in stare de alerta. Pentru a putea limita raspandirea noului coronavirus, auoritatile au pastrat o parte dintre restrictii si a impus si unele noi, cum ar.

Marius Budai, consternat de anuntul lui Ludovic Orban despre pensii: Doamne iarta-ne, Te rugam!

Marius Budai a criticat declaratiile premierului Ludovic Orban pe tema cresterii pensiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )