Libnet.ro
UNICEF

07:15

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Decizia luata de BEC cu privire la sectiile de votare din strainatate

Antena3 Antena3,
ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Decizia luata de BEC cu privire la sectiile de votare din strainatate

Biroul Electoral Central a stabilit, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, procedura de inlocuire a presedintilor si loctiitorilor birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate, la. continuă pe Antena3

Dancila, atac la adresa lui Iohannis. Cum l-a luat peste picior pe adeversarul sau de la alegerile prezidentiale

Apar noi reactii ale liderului PSD, cu privire la faptul ca presedintele statului, Klaus Iohannis refuza sa se prezinte la o dezbatere electorala in care sa fie pus fata in fata cu Viorica Dancila, contracandidatul sau. Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizata alaturi de contracandidatul sau la alegerile prezidentiale care .

CTP, invitat la dezbatarea pe care Iohannis o va sustine inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

CTP, invitat la dezbatarea pe care o va sustine Iohannis inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, de la ora 19, la o dezbatere cu jurnalisti, analisti si politologi, in Aula Carol I, de la Biblioteca Centrala Universitara. La dezbatere vor fi prezenti jurnalisti de la mai multe posturi de televiziune, posturi radio sau din presa scrisa, precum si analisti si politologi. Printre jurnalistii invitati se .

Vasile Dincu, IRES, la Digi 24: Dan Barna a fost peste partid la alegerile prezidentiale Am vazut cum s-a prabusit dupa ancheta Rise

Dan Barna s-a situat peste partid la alegerile prezidentiale de saptamana trecuta - este concluzia surprinzatoare a sociologului Vasile Dincu, care a realizat exit poll-ul IRES in seara alegerilor. Invitat la emisiunea in fata ta, de la Digi24, Dincu spune ca, potrivit masuratorilor IRES, intentia de vot a partidului in ziua dinaintea alegerilor era de 10%, iar cea a lui Dan Barna ajungea la 15 procente. Dincu mai spune ca Barna s-a prabusit dupa ancheta Rise Project cand care era la 17-18% si cu posibilitati sa creasca.

Candidatii la alegerile prezidentiale au cheltuit peste 70 de milioane de lei in campania pentru primul tur. Cine a cheltuit cel mai mult

Candidatii la alegerile prezidentiale au cheltuit peste 70 de milioane de lei in campania pentru primul tura al prezidentialelor, potrivit datelor Autoritatii Electrorale. in cursa pentru Cotroceni, Viorica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Confruntarea Iohannis-Dancila ar putea avea loc

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale a inceput vineri, de la ora 00. 00, si se va incheiasambata, 23 noiembrie, la ora 7. Klaus.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe cine favorizeaza astrele in turul II? Astrologul Minerva: Va fi o batalie pe muchie de cutit

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale a inceput vineri, de la ora 00. 00, si se va incheiasambata, 23 noiembrie, la ora 7. Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE a finalizat expedierea materialelor pentru votul in strainatate la turul al doilea

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat luni expedierea catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei a materialelor necesare votarii in strainatate la cel.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Cine are sustinerea numerologica

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat sambata seara, la Antena 3, turul IIal ALEGERILOR PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Sanse egale au amandoi, pleaca cu 50% atat.

Rasturnare de situatie in alegerile prezidentiale: Anuntul OFICIAL tocmai a fost facut!

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca BEC a adoptat, la solicitarea institutiei, o decizie privind procedura de inlocuire a presedintilor, loctiitorilor si membrilor birourilor electorale ale sectiilor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )