Libnet.ro
UNICEF

20:47

Alegerile prezidentiale din Polonia ar putea avea loc in iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegerile prezidentiale din Polonia ar putea avea loc in iunie

Senatul polonez a aprobat ieri seara o lege ce permite folosirea unui sistem mixt de votare, traditional si prin posta, la alegerile prezidentiale, ceea ce ar putea deschide calea organizarii scrutinului in luna iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Alegerile prezidentiale din Polonia ar putea avea loc in iunie. Senatul a votat o noua lege electorala

Senatul polonez a aprobat luni seara o lege ce permite folosirea unui sistem mixt de votare, traditional si prin posta, la alegerile prezidentiale, ceea ce ar putea deschide calea organizarii scrutinului in luna iunie, informeaza AFP citata de Agerpres.

Referendumul privind reforma constitutionala din Rusia va avea loc la 1 iulie

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat luni desfasurarea la data de 1 iulie a unui referendum de adoptare a reformei constitutionale prin care ar obtine dreptul de a efectua doua mandate suplimentare incepand din 2024, transmit AFP si dpa.

SUA: inmormantarea lui George Floyd va avea loc pe 9 iunie la Houston

Funeraliile lui George Floyd, afro-americanul care si-a pierdut viata pe 27 mai in Minneapolis, ca urmare a modului in care a fost maltratat de un ofiter de politie alb, vor avea loc pe 9 iunie la Houston, orasul de origine al victimei si unde familia sa locuieste in continuare, conform anuntului facut de avocatul familiei, transmite AFP, citata de Agerpres. Mai multe ceremonii in memoria sa sunt programate pana la momentul inmormantarii, a declarat avocatul Ben Crump in timpul unei conferinte de presa.

Vladimir Putin ar putea conduce Rusia pana in 2036. Referendumul privind reforma constitutionala va avea loc pe 1 iulie

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat ca referendumul privind reforma constitutionala va avea loc pe 1 iulie. Modificarile ii vor da dreptul la inca doua mandate, incepand din 2024, precizeaza Wall .

inmormantarea lui George Floyd va avea loc pe 9 iunie in Houston

Inmormantarea lui George Floyd, barbatul de culoare care a murit pedata de 27mai, in Minneapolis, dupa ce un agent de politiea apasat genunchiul pe gatul in timp ce era incatusat si spunea.

Bacalaureat special in iulie pentru elevii care nu pot participa, din motive medicale, la prima sesiune. Orban: Mi-am dat acordul, mi se pare corect

Liceenii care in ziua bacalaureatului au febra, sunt la izolare sau in carantina pot da examenul intr-o sesiune speciala care, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, ar putea avea loc la inceputul lui iulie, mai exact incepand cu data de 6. Premierul Ludovic Orban a declarat ca si-a dat acordul pentru acest lucru.

Totul despre bacalaureatul din aceasta vara: cand va avea loc sesiunea speciala si cine va profita

Pe langa cele doua sesiuni de bacalaureat din fiecare an, de vara si de toamna, anul acesta va exista o sesiune speciala, confirmat de curand de catre premierul Romaniei. in contextul in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )