Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegerile primare in Ohio, suspendate in ultimul moment, din cauza urgentei sanitare cauzate de noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Alegerile primare in Ohio, suspendate in ultimul moment, din cauza urgentei sanitare cauzate de noul coronavirus

Guvernatorul statului Ohio a anuntat cu doar cateva ore inainte de deschiderea sectiilor de votare amanarea alegerilor primare, evocand urganta sanitara cauzata de noul coronavirus, o premiera in lunga cursa a investirii democrate, dominata de Joe Biden, impotriva lui Bernie Sanders, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS: Iranul elibereaza provizoriu 85 de mii de detinuti, inclusiv detinuti politici

Iranul a eliberat in mod provizoriu aproximativ 85. 000 de detinuti, inclusiv detinuti politici, din cauza epidemiei noului coronavirus, a anuntat, marti, un purtator de cuvant al puterii judiciare.

Ford Craiova ar putea trimite angajatii in somaj tehnic din cauza coronavirusului

Angajatii Ford Craiova vor fi trimisi in somaj tehnic din cauza coronavirusului si vor primi 78% din salariu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Sindicatului fabricii. Aici lucreaza peste 6. 000 de persoane. Angajatii fabricii de masini Ford din Craiova, vor fi trimisi in somaj tehnic in perioada 19 martie - 5 aprilie, potrivit liderului de sindicat de uzina. Producatorul american de masini a luat aceasta masura din cauza pandemiei de coronavirus. Fabrica nu a transmis, inca, oficial, un punct de vedere referitor la informatiile care au ajuns la angajati.

Ilie Nastase, panicat din cauza coronavirusului. Ce spune sotia sa

Ilie Nastase face parte din categoria oamenilor care s-au speriat destul de tare din cauza virusului care a facut deja mii de victime la nivel mondial. Ce spune sotia sa despre fricile fostului sportiv in contextul pandemiei cu coronavirus? Ilie Nastase, panicat din cauza coronavirus Numarul mare al persoanelor din Romania infectate cu coronavirus a .

Euphoria si Stranger Things 4 nu se mai filmeaza din cauza epidemiei

HBO a oprit filmarile pentru serialul Euphoria, iar Netflix a decis sa puna pauza filmarilor pentru productia Stranger Things 4. Totul din cauza epidemiei de coronavirus. Iata aici detaliile! .

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman .

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol pentru funeralii in cazul in care ar fi decese din cauza COVID-19

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol privind funeraliile speciale care se fac in cazul in care ar fi inregistrate decese din cauza COVID-19. in Romania nu a fost inregistrat niciun deces din cauza noului coronavirus, dar autoritatile au pregatit.

320.000 de romani, la un pas de concediere. Ce domeniu are cel mai mult de pierdut din cauza pandemiei de coronavirus

000 de romani sunt la un pas de concediere din cauza pandemiei de coronavirus.

Stare de urgenta din cauza COVID-19: Rezidentii isi intrerup stagiile si si sunt inclusi in garzi la spitale sau repartizati la Ambulanta si UPU. Studentii, mobilizati si ei Noile masuri anuntate de autoritati

Rezidentii isi intrerup stagiile de pregatire si vor fi inclusi de miercuri in turele si garzile din sectiile a caror specialitate o urmeaza sau vor fi repartizarii la Serviciile Judetene de Ambulanta, la unitatile de primiri urgente, la camerele de garda sau sectiile de spital, in functie de necesitati. De asemenea, in fiecare centru universitar vor fi recrutati studenti, incepand cu cei din anul patru, pe baza de voluntariat, pentru a sprijini activitatile din camerele de garda. Acesta este una dintre noile masuri anuntate marti seara de catre autoritati, in contextul in care in Romania este stare de urgenta din cauza coronavirusului. Apelul autoritatilor catre Diaspora: Nu e bine sa reveniti acum acasa, veti intra direct in carantina sau izolareVela: Restaurantele si barurile nu mai au voie sa serveasca produse pentru consum in locatie Sunt permise doar activitati de tip drive-in, room service sau livrare la clientMarcel Vela: Se suspenda activitatile religioase in spatii inchise.

Roland Garros a fost amanat din cauza situatiei provocate de coronavirus

Turneul de tenis de la Roland Garros a fost amanat pentru toamna acestui an din cauza COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )