Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alerta pe Aeroportul Otopeni: Un avion in care se aflau mai multi politicieni nu a mai decolat din cauza unei defectiuni

B1 B1,
Alerta pe Aeroportul Otopeni: Un avion in care se aflau mai multi politicieni nu a mai decolat din cauza unei defectiuni

Probleme pe Aeroportul Otopeni. O aeronava Tarom Bruxelles-Bucuresti nu a putut decola, joi seara, informeaza Stiripesurse. ro. Pasagerii, printre care se aflau ministrul Apararii, Mihai Fifor, comisarul. continuă pe B1

Alerta: Un avion Tarom Bruxelles-Bucuresti in care se aflau mai multi politicieni nu a mai decolat din cauza unei defectiuni

O aeronava Tarom Bruxelles-Bucuresti nu a putut decola, joi seara, informeaza Stiripesurse. ro. Pasagerii, printre care se aflau ministrul Apararii, Mihai Fifor, comisarul european Corina Cretu, mai multi.

TESTUL de vedere pe care cei mai multi nu il trec! Tu ce numar vezi in imagine? (FOTO)

Imaginea de mai jos a devenit virala pe internet! Toatalumea incearcasa isi dea seama ce numar se ascunde in spatele fundaluluirosu. Raspunsul corect la intrebarea din titlu este simplu: Numarul care se.

Aterizare de urgenta pe aeroportul Otopeni

O aeronava Boeing, a aterizat de urgenta, marti seara, in jurul orei 22:00, pe aeroportul Otopeni dupa ce unei pasagere a fost suspecta de atac de cord. Aeronava apartine companiei Sunexpress.

Ionut Misa: Venitul net al angajatului va creste, iar angajatorul nu va plati mai multi bani la buget

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa a declarat ca modificarile din Codul Fiscal vor duce la cresterea veniturilor nete ale angajatilor, in timp ce companiile nu vor plati mai multi bani la buget.

Topul oraselor europene unde turistii straini cheltuiesc cei mai multi bani

Londra, Istanbul si Barcelona ocupa primele locuri in topul oraselor europene unde turistii straini cheltuiesc cei mai multi bani, conform unui raport difuzat marti de Consiliul Mondial de Calatorii si.

Probleme pentru o cursa TAROM. La bord se aflau Corina Cretu, ministrul Apararii, mai multi europarlamentari

Aeronava Tarom Bruxelles-Bucuresti nu a putut decola, joi seara, pasagerii fiind tinuti in avion timp de aproximativ o ora si jumatate, dupa care li s-a comunicat sa coboare, pentru ca avionul nu va.

Aparitie ULUITOARE pe aeroportul Otopeni: Cine e FEMEIA care SI-A SARUTAT AMANTUL imbracata doar in CHILOTI transparenti si cizme lungi! (FOTO)

Toamna si vremea mai rece s-au instalat deja de cateva saptamani in Romania, dar acest lucru nu le afecteaza pe tinerele care isi doresc sa fie in pas cu moda. Astfel, o.

Aparitie ULUITOARE pe aeroportul Otopeni: SI-A SARUTAT AMANTUL imbracata super sexy. I-a lasat pe toti cu GURA CASCATA cand au vazut-o (FOTO)

Toamna si vremea mai rece s-au instalat deja de cateva saptamani in Romania, dar acest lucru nu le afecteaza pe tinerele care isi doresc sa fie in pas cu moda. Astfel, o.

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni

O aeronava Boeing 738, apartinand companiei Sunexpress Deutschland, care efectua cursa Hanovra-Adana Turcia) a solicitat marti seara, aterizarea de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda.

O aeronava Boeing care efectua cursa Hanovra-Adana a aterizat de urgenta marti seara pe Aeroportul Otopeni

O aeronava Boeing 738, apartinand companiei Sunexpress Deutschland, care efectua cursa Hanovra-Adana Turcia), a solicitat marti seara, la ora 22. 07, aterizarea de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, din motive medicale, dupa ce o pasagera in varsta de 44 ani ar fi suferit un atac de cord, a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului, Theodor Postelnicu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )