Libnet.ro
UNICEF

18:45

ALERTA ALIMENTARA la McDonalds! Un PARAZIT periculos a fost gasit in MENIURI! Sunt SUTE de persoane afectate

B1 B1,
ALERTA ALIMENTARA la McDonalds! Un PARAZIT periculos a fost gasit in MENIURI! Sunt SUTE de persoane afectate

Un parazit raspandit in mancarea restaurantelor McDonalds a creat panica in 15 state americane . Cyclospora care provoaca varsaturi si diaree la o saptamana sau chiar o luna dupa consum, a fost. continuă pe B1

Tragedie in Botosani. Un barbat a fost gasit mort intr-un parau

Un barbat de 64 de ani a fost gasit fara suflare intr-un parau din Botosani. Barbatul a fost gasit inecat. Se pare ca acesta s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut in cap. Barbatul era.

Descoperire socanta in Braila. Un bebelus a fost gasit fara suflare intr-o fantana

Un nou-nascut de sase zile din judetul Braila a fost gasit mort joi intr-o fantana, decesul fiind considerat unul suspect, potrivit informatiilor furnizate de IPJ Braila. Mama bebelusului, in.

A plecat intr-o drumetie pe munte si nu s-a mai intors! Barbatul a fost gasit dupa o saptamana - A supravietuit in varful muntelui atatea zile facand acest gest extrem

Un barbat din Ohio, care a disparut pe Muntele St. Helens, a fost gasit miercuri aproape de varf, la aproape o saptamana dupa ce a pornit intr-o plimbare de o zi din care nu s-a intors. Acesta.

UPDATE Unul dintre barbatii scosi inconstienti din raul Dambovita, in Capitala, a murit. Un al treilea a fost gasit pe mal semiconstient

Unul dintre cei doi barbati care au fost scosi de pompieri, vineri seara, in stare de inconstienta din raul Dambovita a murit, in ciuda incercarilor medicilor de a-l resuscita.

Copilul disparut in canalul de irigatii de la Pietroasele a fost gasit de scafandri

Cautarile copilului disparut in canalul de irigatii de la Pietroasele au fost reluate, vineri dimineata, in zona fiind deplasate doua echipaje cu barca si o ambulanta SMURD. Ulterior au intervenit scafandri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov care au scos trupul copilului din apa.

Unul dintre romanii declarati morti in accidentul din Italia a fost gasit in viata. Minunea a avut loc chiar de ziua sa onomastica

O adevarata minune s-a produs in cazul unui tanar gorjean care a fost declarat decedat de autoritatile din Italia, in urma groaznicului accident din orasul italian Genova. Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, este sofer de TIR in Franta si facea curse si in Italia. Gorjeanul a avut nesansa sa se afle pe pod cand s-a daramat. Initial, el a fost declarat decedat, dar famlia ne-a anuntat ca este ranit grav in spital.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )