Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta a Ambasadei SUA privind mitingurile din Bucuresti: Cetatenii americani, sfatuitisa evite multimile agresive si sa aiba un plan de iesire

Adevărul Adevărul,
Alerta a Ambasadei SUA privind mitingurile din Bucuresti: Cetatenii americani, sfatuitisa evite multimile agresive si sa aiba un plan de iesire

Ambasada SUA in Romania atentioneaza cetatenii americani cu privire la vedere mitingurile programate astazi in Capitala. in alerta cu privire la demonstratii de pe site-ul ambasadei se face referire la Marsul LGBT, Marsul pentru normalitate si Marsul Noii Drepte , la Mitingul Partidului Social Democrat si la Mitingul de protest impotriva PSD. continuă pe Adevărul

Alerta privind demonstratiile din Bucuresti: Anuntul de ultim moment al ambasadei SUA la Bucuresti

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a emis o alerta in ziua mitingului PSD. Diplomatii isi informeaza cetatenii prezenti in Romania ca in Bucuresti urmeaza sa aiba loc mai multe demonstratii la care.

Jandarmeria, in alerta inainte de mitingurile din Bucuresti: Autoritatile iau in calcul aparitia de provocari care sa duca la incidente

Jandarmeria Romana a organizat sambata o conferinta de presa pentru a asigura populatia ca este bine pregatita sa faca fata posibilitatii de aparitie a unor provocari care sa duca la.

Ambasada Americana, alertacu privire la demonstratiile din Bucuresti: Risc de violente la mitingul PSD

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a emis o Alerta cu privire la demonstratiile care vor bloca sambata Capitala. Reprezentantii ambasadai sustin ca exista riscul unor violente si in sfatuieste pe.

SOC: Tocmai S-A SINUCIS la un mall din Bucuresti! S-a aruncat de la etajul 3

Incident socant la un mall din Sectorul 6 din Bucuresti! Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 3 al parcarii centrului comercial. Martorii spun ca acesta s-a aruncat intr-o clara tentativ.

Ce taxe de scolarizare au cele mai importante universitati de stat din Bucuresti

Cei peste 100. 000 de studenti din Bucuresti, inscrisi la studii de licenta in cadrul universitatilor de stat, platesc in medie circa 4. 000 lei pentru fiecare an de scolarizare, potrivit datelor furnizate de principalele institutii de invatamant din.

Taxa de salubritate din Sectorul 4, ANULATA de Tribunalul Bucuresti. Cetatenii cer DEMITEREA primarului Daniel Baluta

PNL Sector 4 anunta ca a castigat in prima instanta anularea taxei de salubritate impusa de primarul Daniel Baluta cetatenilor din sector. Decizia este supusa contestarii, cei din PNL sustinand ca.

Trump spune l-ar invita cu siguranta pe Kim Jong Un n SUA, daca summitul din Singapore decurge bine

Donald Trump a declarat joi ca l-ar invita cu siguranta pe liderul nord-coreean Kim Jong Un in vizita in Statele Unite, in cazul in care negocierile din timpul summitului din Singapore, pe 12 iunie, decurg bine, relateaza The Associated Press.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora despre manifestatiile din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti. Au fost mobilizate mai.

Punctul de intalnire. Harta celor patru manifestatii de sambata din Bucuresti

Organizatiile PSD din tara au mobilizat pentru mitingul de sambata seara fiecare de la sute la cateva mii de oameni care se vor deplasa spre Capitala cu sute de masini personale, autocare, microbuze si chiar.

VIDEO. S-au nascut a doua oara! Doi tineri, la un pas de a fi spulberati pe un bulevard din Bucuresti

Doi tineri care traversau neregulamentar Soseaua Mihai Bravu din Capitala, au fost la un pas de a fi spulberati de o masina. Putin a lipsit sa fie izbiti de o masina care circula pe prima.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )