Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta: Un avion Tarom Bruxelles-Bucuresti in care se aflau mai multi politicieni nu a mai decolat din cauza unei defectiuni

B1 B1,
Alerta: Un avion Tarom Bruxelles-Bucuresti in care se aflau mai multi politicieni nu a mai decolat din cauza unei defectiuni

O aeronava Tarom Bruxelles-Bucuresti nu a putut decola, joi seara, informeaza Stiripesurse. ro. Pasagerii, printre care se aflau ministrul Apararii, Mihai Fifor, comisarul european Corina Cretu, mai multi. continuă pe B1

Alerta pe Aeroportul Otopeni: Un avion in care se aflau mai multi politicieni nu a mai decolat din cauza unei defectiuni

Probleme pe Aeroportul Otopeni. O aeronava Tarom Bruxelles-Bucuresti nu a putut decola, joi seara, informeaza Stiripesurse. ro. Pasagerii, printre care se aflau ministrul Apararii, Mihai Fifor, comisarul.

TESTUL de vedere pe care cei mai multi nu il trec! Tu ce numar vezi in imagine? (FOTO)

Imaginea de mai jos a devenit virala pe internet! Toatalumea incearcasa isi dea seama ce numar se ascunde in spatele fundaluluirosu. Raspunsul corect la intrebarea din titlu este simplu: Numarul care se.

Ionut Misa: Venitul net al angajatului va creste, iar angajatorul nu va plati mai multi bani la buget

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa a declarat ca modificarile din Codul Fiscal vor duce la cresterea veniturilor nete ale angajatilor, in timp ce companiile nu vor plati mai multi bani la buget.

Topul oraselor europene unde turistii straini cheltuiesc cei mai multi bani

Londra, Istanbul si Barcelona ocupa primele locuri in topul oraselor europene unde turistii straini cheltuiesc cei mai multi bani, conform unui raport difuzat marti de Consiliul Mondial de Calatorii si.

Probleme pentru o cursa TAROM. La bord se aflau Corina Cretu, ministrul Apararii, mai multi europarlamentari

Aeronava Tarom Bruxelles-Bucuresti nu a putut decola, joi seara, pasagerii fiind tinuti in avion timp de aproximativ o ora si jumatate, dupa care li s-a comunicat sa coboare, pentru ca avionul nu va.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu:Acest transfer de contributii l-am facut pentru a colecta mai multi bani la buget, la pensii si sanatate, dar salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat codul fiscal

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus intr-un interviu inregistrat si difuzat joi la Antena 3 ca transferul contributiilor de la angajator la angajat a fost facut pentru a proteja angajatul si statul, pentru ca 30% din companii nu platesc contributiile la sanatate si pensie, iar in paralel vor veni cu o lege care sa reintroduca infractiunea de stopaj la sursa. Aceasta a mai spus ca salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat modificarea Codul Fiscal, dar vor creste si salariile prin modificarea adoptata miercuri.

Razboi intern in PNL: Mai multi lideri de filiala vor fi eliminati la ordinul lui Orban

Coalitia guvernamentala scoate oamenii in strada prin deciziile pe care le ia, dar opozitia continua sa isi concentreze eforturile pentru luptele interne. USR a trecut printr-un mare scandal dupa.

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )