Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alerta in Buzau. A fost descoperit un nou focar de pesta porcina africana

Antena3 Antena3,
Alerta in Buzau. A fost descoperit un nou focar de pesta porcina africana

In satul Amara, comuna Balta Alba, a fost identificat al patrulea focar de pesta porcina africana, conform unui comunicat al Prefecturii Buzau. VirusulPPA a fost confirmat la un porc domestic mort. continuă pe Antena3

50 de porci santinela au fost plasati in gospodariile afectate de pesta porcina africana din Insula Mare a Brailei

Autoritatile sanitar veterinare vor sa afle daca virusul pestei porcine a fost eradicat sau e nevoie de extinderea perioadei de carantina.

Pesta porcina se extinde. A fost confirmata in mai multe localitati din Giurgiu

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in localitatile Calugareni si Budeni, ambele localitati din judetul Giurgiu, informeaza adevarul. ro. Autoritatile din judet lecer.

Noi focare de pesta porcina africana in judetul Giurgiu. Lista localitatilor afectate

Un nou focar de pesta porcina africana a fost confirmat in judetul Giurgiu. Autoritatile au publicat situatia exploatatiilor afectate.

Primul caz de pesta porcina in Teleorman

In judetul Teleorman a fost confirmat, marti, 16 septembrie, primul caz de pesta porcina. Veterinarii spun ca boala a fost confirmata la cadavrul unui porc aruncat in apropierea padurii din localitatea Slobozia Mandra.

Pesta porcina se extinde amenintator: 74 de focare in 14 localitati din judet

Virusul moral face prapad in Baragan. Prefectul judetului Calarsai, Geprge Iacob, a anuntat ca in prezent, exista 74 de focare de pesta porcina conformate in 14 localitati. De asemenea, sunt in lucru analize de laborator pentru 3 suspiciuni in localitatile Curcani, Gradistea si rasa.

Focar de gripa porcina africana la Balta Alba, in judetul Buzau

Virusul pestei porcine africane PPA a fost confirmat la un porc domestic mort intr-o gospodarie din satul Amara, comuna buzoiana Balta Alba, unde exista un numar de trei suine. Un al doilea porc care a murit in aceeasi gospodarie nu prezinta semne de infestare cu pesta porcina africana, iar al treilea, de asemenea fara simptome ale bolii, a fost sacrificat preventiv.

Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Comisia Europeana este tot mai interesata de evolutia pestei porcine in Romania. Reprezentantul Comisiei spune ca au fost adoptate masuri specifice de catre institutie pentru a raspunde situatiei si va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )