Libnet.ro
UNICEF

19:46

Alerta inFranta!Un sofer a lovit cu masina mai multe persoane in fata unui club de noapte

Antena3 Antena3,
Alerta inFranta!Un sofer a lovit cu masina mai multe persoane in fata unui club de noapte

O masina a lovit mai multe persoane in fata unui club de noapte la primele ore ale diminetii de duminica in orasul Cambrai din nordul Frantei, ranind sapte persoane, dupa care s-a izbit de un stalp, au. continuă pe Antena3

Un sofer a intrat cu masina in mai multe persoane in nordul Frantei

O masina a lovit mai multe persoane in fata unui club de noapte la primele ore ale diminetii de duminica in orasul Cambrai din nordul Frantei, ranind sapte persoane, dupa care s-a izbit de un stalp, au.

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data

Oricat ai incerca, unele casnicii si relatii nu sunt facute sa dureze. Iar semnul zodiacal are si el un cuvant important de spus. Acestea sunt zodiile are au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o.

Atentionare meteo! Cod galben de vreme rea in mai multe judete

Localitati din mai multejudete sunt vizate de o serie de avertizari nowcasting Cod galbende vreme instabila, conform prognozelor pe termen scurt, publicate duminica de Administratia Nationala de.

Atentionare meteo! Cod portocaliu si cod galben de vreme rea in mai multe judete

Localitati din mai multejudete sunt vizate de o serie de avertizari nowcasting Cod galben si Cod portocaliu de vreme instabila, conform prognozelor pe termen scurt, publicate duminica de Administratia.

Utile:Medicamentul ce va putea vindeca mai multe tipuri de cancer a trecut cu succes testele de laborator; Beneficiile ananasului in dieta; Cum identificam alunitele cu potential canceros? Atentie mare la nevii care apar dupa 30 de ani!

Ce sustin nutritionistii despre cura cu struguri. Persoanele care consuma doar miezul boabelor de strugure profita doar de. gust. Nutritionistii sustin ca eficienta terapeutica a unei cure cu struguri se datoreaza mai ales. Piele tanara si luminoasa. Secretul unui ten sanatos. Pentru a avea un ten divin, radiant si sanatos, este vital sa oxigenam pielea. Cum? Cu ajutorul sfaturilor si tratamentelor de specialitate pe care le iubim pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )