Libnet.ro
UNICEF

23:16

Alerta in Marea Britanie! Substanta necunoscuta, in biroul unui ministru

Antena3 Antena3,
Alerta in Marea Britanie! Substanta necunoscuta, in biroul unui ministru

O substanta suspecta a fost descoperita la biroul de circumscriptie al ministrului britanic al imigratiei, Caroline Nokes, a anuntat marti politia, la o zi dupa ce oficialul britanic a declarat ca imigranti. continuă pe Antena3

Cazul Skripal: Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina folosita a fost n forma lichida. Substanta nu se evapora si nu dispare n timp

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica sa Iulia a fost in forma lichida, conform Departamentului pentru Mediu din Marea Britanie, scrie News. ro citand BBC.

Alerta in Marea Britanie! Mai multi raniti, dupa ce o masina a intrat in multime - VIDEO

Sase persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in apropierea unui centru comercial din nordul orasului Manchester. Un barbat in varsta de 80 de ani a fost retinut pentru vatamare.

SUA si Marea Britanie aduce acuzatii unei grupari de hackeri sustinuta de Rusia de spionaj cibernetic

SUA si Marea Britanie acuza o grupare de hackeri sustinuta de Rusia de spionaj cibernetic. Cele doua tari au emis o alerta comuna, in care sustin ca Moscova a sprijinit un grup de hackeri intr-un atac.

Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina a fost in forma lichida

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Sergei Skripal si pe fiica sa Yulia a fost in forma lichida, afirma Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie, citat de BBC.

Scandal imens intre chinezii de la ZTE, America si Marea Britanie

Marea Britanie sustine ca ZTE reprezinta un risc asupra securitatii nationale. Asta dupa ce America, prin agentiile sale de spionaj, a avut aceeasi atitudine fata de ZTE si Huawei. Mai mult, America a impus o interdictie dura fata de producatorul chinez. Companiile locale din SUA nu mai au voie sa-i furnizeze echipamente. Companiile de telecomunicatii [].

SUA si Marea Britanie avertizeaza ca hackeri sustinuti de Rusia au infectat calculatoare din toata lumea

Statele Unite si Marea Britanie au acuzat o grupare de hackeri sustinuta de guvernul rus ca au infectat calculatoare din intreaga lume in cadrul unei campanii de spionaj cibernetic care a avut ca tinta agentiile guvernamentale, afacerile si operatori de infrastructura, scrie Reuters.

Marea Britanie: Un roman a fost ucis in apartamentul lui din Londra

Un roman din Londra, Marea Britanie, in varsta de 20 de ani, a fost injunghiat mortal in apartamentul sau, duminica seara, in jurul orei 18:00. Barbatul a fost dus la spital, insa a murit la scurt timp.

Dodon: Atacul asupra Siriei intreprins de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca atacul cu rachete asupra Siriei, intreprins in dimineata zilei de sambata, 14 aprilie, de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal pe motiv ca s-a produs pana la efectuarea unei investigatii detaliate.

Cum s-ar putea razbuna Vladimir Putin pe Marea Britanie dupa atacul din Siria?

Atacul lansat in Siria la sfarsitul saptamanii trecute de Statele Unite, Franta si Marea Britanie a alimentat temerile potrivit carora Rusia va raspunde printr-un atac cibernetic asupra spitalelor britanice si altor servicii, inclusiv cele de control al traficului aerian. Potrivit expertului in combaterea terorismului Michael Clarke, nu este exclus ca un astfel de atac sa aiba loc chiar in urmatoarele doua-trei saptamani.

BREXIT: Anunt CRUCIAL pentru romanii din Marea Britanie! Sute de mii de europeni risca sa PIARDA dreptul de SEDERE

Sute de mii de cetateni din UE risca sa-si piarda statutul legal in Marea Britanie dupa Brexit, se arata intr-un raport publicat de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford. Realizatorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )