Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alerta medicala! Pasagerii unui zbor pe ruta Bucuresti-Tel Aviv, de urgenta la control

Antena3 Antena3,
Alerta medicala! Pasagerii unui zbor pe ruta Bucuresti-Tel Aviv, de urgenta la control

Ministerul Sanatatii israelian a anuntat ca pasagerii unui zbor Bucuresti-Tel Aviv al companiei TAROM, efectuat la 20 noiembrie, risca sa contracteze rujeola dupa ce o persoana cu aceasta boala a. continuă pe Antena3

Pasagerii unui zbor Bucuresti-Tel Aviv de saptamna trecuta, invitati sa efectueze un control de vaccinare antirujeolica

Ministerul Sanatatii israelian a anuntat ca pasagerii unui zbor Bucuresti-Tel Aviv al companiei TAROM, efectuat la 20 noiembrie, risca sa contracteze rujeola dupa ce o persoana cu aceasta boala a calatorit in acelasi avion, relateaza luni cotidianul Times of Israel, citat de Agerpres.

Autoritatile din Israel ii invita pe pasagerii unui zbor Bucuresti-Tel Aviv sa efectueze un control medical. Ce s-a descoperit la bordul avionului

Ministerul Sanatatii israelian a anuntat ca pasagerii unui zbor Bucuresti-Tel Aviv al companiei TAROM, efectuat la 20 noiembrie, risca sa contracteze rujeola dupa ce o persoana cu aceasta boala a.

Alerta la TAROM: Autoritatile impun CONTROALE MEDICALE! Ce s-a descoperit la bordul unui avion

Alerta pentru calatorii TAROM. Semnalul a fost dat de Ministerul Sanatatii israelian, care a anuntat ca pasagerii unui zbor Bucuresti-Tel Aviv al companiei TAROM, efectuat la 20 noiembrie, risca sa.

Avertisment de la Ministerul Sanatatii din Israel cu privire la un avion ce a parcurs traseul Bucuresti-Tel Aviv

Ministerul Sanatatii israelian a anuntat ca pasagerii unui zbor TAROM Bucuresti-Tel Aviv, din 20 noiembrie, risca sa contracteze rujeola dupa ce o persoana cu aceasta boala a calatorit in acelasi avion, relateaza Times of Israel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )