Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alerta METEO de la ANM! Se intampla in 28 de judete din tara

Antena3 Antena3,
Alerta METEO de la ANM! Se intampla in 28 de judete din tara

Alerta METEO de la ANM! Avertizare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila duminica, intre orele 6. 00 si 18. 00, in 28 de judete din tara. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Vremea se schimba de duminica, 12 iulie. Ce se anunta

Meteorologii au emis sambata o alerta de vreme rea, valabila pentru toata tara, de duminica, de la ora 18. 00, si pana luni dimineata, ora 06. in cursul zilei de duminica, in regiunile vestice, nordice si centrale vremea se va raci semnificativ, dar in cele sud-estice disconfortul termic se va mentine accentuat, iar la amiaza indicele temperatura-umezeala ITU) va mai atinge pragul critic de 80 de unitati.

METEO. ANM da vestea care ii bucura pe romani! Se intampla duminica

Vremea se va mentine calduroasa la finalul saptamanii, pe arii restranse va fi caniculara, cu disconfort termic in crestere. Vremea se va raci semnificativ duminica in regiunile vestice, nordice si centrale.

P incepe Pelicam online, cel mai verde festival de film din tara

De vineri, 10 iulie, timp de zece zile, cele mai recente documentare de mediu, din 14 tari, vor fi difuzate gratuit, in premiera nationala, pe online. pelicam. ro, in cadrul celei de-a 9-a editii Pelicam - Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, desfasurata exclusiv online. Este primul an cand festivalul nu va avea loc la Tulcea, asa cum era programat in fiecare vara.

7 universitati din tara, selectate de CE sa formeze universitati europene

Sapte universitati din Romania au fost selectate de catre Comisia Europeana sa formeze Universitati Europene, in consortii cu institutii de invatamant superior europene, conform edupedu. ro.

CE a selectat 7 universitati din tara sa devina universitati europene

Sapte universitati din Romania au fost selectate de catre Comisia Europeana sa formeze Universitati Europene, in consortii cu institutii de invatamant superior europene, conform edupedu. ro.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )