Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alerta meteo ANM. Vine potopul de azi: furtuni si grindina in majoritatea zonelor din Romania

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine potopul de azi: furtuni si grindina in majoritatea zonelor din Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie vin cu noi alerte meteo. Ne asteapta cateva zile de furtuni de porportii pe aproape tot teritoriul Romaniei. Care sunt zonele afectate de fenomenele extreme? Alerta meteo ANM: Vin furtunile in Romania Administratia Nationala de Meteorologie a emis un mesaj nou de vreme severa. Noile avertizari vin cu . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Cod portocaliu de ploi si vijelii! Unde vine urgia, in Romania

Meteorologii au emis, vineri, cod portocaliu de ploi si vijelii. De asemenea, a mai fost anuntata o alerta ANM de cod galben de vreme rea. Iata care sunt zonele afectate din Romania! Alerta meteo ANM: Cod portocaliu de ploi si vijelii Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri, portocaliu si galben, de vreme rea.

Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020: Nu este normal pentru mijlocul toamnei

Alerta meteo ANM. Meteorologii anunta ca vremea va fi calduroasa si luna viitoare, avand tempeaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020 Pentru luna octombrie este prognozata si o perioada cu abatere termica pozitiva usor accentuata, in regiunile estice si sud-estice. Cat priveste precipitatiile, acestea .

Alerta meteo ANM pentru toata Romania: Va ploua in mai putin de o zi cat intr-o luna intreaga

Potrivit meteorologilor, vestile nu sunt deloc bune. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata doua coduri de vreme rea, portocaliu si galben, care expira pe 27 septembrie dimineata. Prima avertizare fiind de tip cod galben, incepe de vineri seara de la ora 23:00, pana duminica la ora 6:00. Alerta meteo ANM pentru toata Romania .

Alerta meteo: Vremea se schimba radical. Vin ploi puternice si furtuni violente

Vremea se schimba radical din aceasta seara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis avertizari meteo cod portocaliu si cod galben de vreme rea, valabile pentru mai multe zone din tara. Se anunta ploi si furtuni puternice.

Alerta meteo de vreme severa! Cod portocaliu si galben de furtuni in toata tara. Prognoza in ziua alegerilor locale 2020 (FOTO)

Vreme extrem de capricioasa in acest weekend. in intervalul 25 27 septembrie, adica si in ziua alegerilor locale, va ploua in aproape toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Alerta meteo. Cod portocaliu de ploi si vijelii in aproape toata tara pana duminica dimineata

Pana duminica la ora 3. 00 este cod portocaliu de ploi torentiale, cu grindina, in aproape toata tara, anunta meteorologii. in sapte judete si partial in alte trei va fi cod galben. Vor fi ploi abundente, instabilitate atmosferica temporar accentuata in Maramures, Transilvania, local Moldova si in zona de munte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )