Libnet.ro
UNICEF

17:45

ALERTA METEO: Canicula in toata tara marti, dar de miercuri pana vineri vom avea parte de vijelii

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO: Canicula in toata tara marti, dar de miercuri pana vineri vom avea parte de vijelii

Meteorologii au emis o avertizare de Cog galben de disconfort termic accentuat si canicula pentru ziua de marti, pentru mai multe zone ale tarii, indeosebi pentru zonele de campie si podis. De miercuri insa, se vor semnala vijelii si furtuni in intreaga tara. continuă pe Adevărul

Cod galben de canicula si disconfort termic in aproape toata tara, de duminica pana marti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat valabila in aproape toata tara, incepand de duminica pana marti, potrivit Agerpres.

Canicula parjoleste Romaniapana marti. Unde se anunta nopti tropicale

Urmeaza zile de foc in aproape toata tara. Meteorologii au emis cod galben de canicula pentru duminica, luni si marti si atrag atentia ca temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade. Noptile vor fi tropicale, cu temperaturi minime care nu vor cobori sub 20 de grade.

Alerta meteo! Romania, lovita de un val de canicula. Temperaturi de foc luni si marti

Potrivit ANM, un val de caldura va persista si se va intensifica indeosebi in cursul zilelor de luni 12 august) si marti 13 august) in toate zonele de campie si de podis, unde disconfortul termic.

Cod galben ANM de canicula. Vremea se schimba brusc! La ce trebuie sa fie atenti romanii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta faptul ca nu ne va parasi prea curand canicula. Care este avertizarea primita de romani si de ce trebuie acestia sa se fereasca? Iata prognoza meteo pentru toata tara si pentru bucuresti! Cod galben ANM de canicula Vremea in toata tara Meteorologii au emis, in cursul zilei .

Cod galben de canicula in aproape toata tara. Temperaturi de 38 de grade Celsius in urmatoarele 3 zile. Cum va fi in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare cod galben de canicula, in vigoare pentru cea mai mare parte a tarii. Meteorologii anunta alte trei zile de canicula, de duminica pana marti, cu temperaturi de 38 de grade.

ALERTA METEO: Cum va fi VREMEA in urmatoarele doua saptamani. ANM anunta schimbari radicale de temperatura

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat, luni, prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, precizand ca valul de canicula va persista pana prin 14 - 15 august si va fi urmat de o racire se.

Alerta meteo: Temperaturi de foc in tara in perioada 11-13 august

Temperaturile sunt in crestere inca de la primele ore ale diminetii. in Capitala avem 20-21 de grade la orele diminetii. E un cod galben care intra in vigoare la ora 9, meteorologii anunta.

ALERTA METEO! Temperaturile ating un nivel RECORD! Specialistii trag semnalul de ALARMA

Vremea caniculara continua in Romania si in ziua de marti. SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Valul de caldura va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )