Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in trafic, valabile in opt judete din zona. continuă pe Antena3

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in zece judete din zona Transilvaniei. Potrivit.

Avertizare: cod galben de ceata pentru patru judete

Sase judete - Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Brasov, Covasna si Harghita - se afla sub avertizari cod galben de ceata, joi dimineata. in aceste judete, ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cod galben de ceata in sase judete

Sase judete - Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Brasov, Covasna si Harghita - se afla sub avertizari cod galben de ceata, joi dimineata, informeaza News. ro.

Sase judete, sub avertizari cod galben de ceata

Meteorologii au emis miercuri dimineata avertizari cod galben de ceata pentru sase judete - Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Harghita, Covasna si Caras-Severin.

Cod galben de ceata in Republica Moldova

Meteorologii au emis avertizare Cod galben de ceata, valabila de miercuri, 18 octombrie, incepand cu ora 23. 00, pana maine dimineata, ora 10. 00, transmite IPN.

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete Potrivit datelorCentrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, aproapepatru sute de noi.

Un muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Un muncitor a fost transportat, joi, in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti dupa ce, in timpul serviciului, mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului au cazut pese el, strivindu-l .

Acuzatii de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Galati. Perchezitii in mai multe birouri

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie DGA) Galati, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, au efectuat, joi, mai multe perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta.

Ce este bullying-ul, fenomenul care face tot mai multe victime. Si tu faci asta?

Fenomenul zilelor nostrecare face zi de zi ravagii. Ce este bullying-ul, fenomenul care face tot mai multe victime. Si tu faci asta? Bullying-ul este definit ca fiind un comportament ostil/de.

Campania metoo: Calin Ionescu, stiut drept Rimaru de la trupa R.A.C.L.A., pleaca din agentia de publicitate Centrade Cheil in urma acuzatiilor ca a hartuit mai multe femei

Calin Ionescu, mai cunoscut sub numele de scena Rimaru de la trupa R. , acuzat de mai multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, nu va mai fi seful creatiei la grupul de publicitate Centrade Cheil, a anuntat joi compania. Managementul Centrade - Cheil a avut o intalnire cu Calin Ionescu, in urma careia s-a hotarit ca, incepand de astazi, contractul de munca al lui Calin Ionescu sa inceteze, arata grupul intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )