Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alerta meteo. Cod galben pentru 12 judete din tara

Antena3 Antena3,
Alerta meteo. Cod galben pentru 12 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, atentionari COD GALBEN de ploi cu descarcari electrice pentru 12 judete, cele mai multe din zona Moldovei si Olteniei. Aversele pot cumula 15-20. continuă pe Antena3

Cod galben de furtuna pentru Capitala, pana la ora 19:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pana la ora 19:00. Potrivit meteorologilor, intre orele 17:45 - 19:00, in zona.

Cod galben de ploi cu grindina de mici dimensiuni n Bucuresti

Meteorologii au emis marti un Cod Galben de descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si averse ce vor cumula 10 - 15 l/mp, precum intensificari de scurta durata ale vantului pentru municipiul Bucuresti.

Cod galben de furtuna in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un Cod galben de furtuna si descarcari electrice, valabil pana la ora 19. 00 in Bucuresti.

Cod galben de recesiune in Germania

Declaratiile oficialilor europeni, inclusiv cele venite din partea Bancii Centrale Europene, arata ca totul este bine si mai este necesara doar o scurta perioada pentru confirmarea noii ere de crestere din zona euro.

Pedepse aspre pentru violatorii copiilor din India

Presedintele indian Ram Nath Kovind a semnat astazi o ordonanta care prevede pedepse drastice pentru cei acuzati de violente sexuale impotriva copiilor, inclusiv pedeapsa cu moartea in cazul celor condamnati pentru violarea fetelor cu varste sub 12 ani, relateaza agentia dpa.

Gigi Becali ar putea fi suspendat 12 luni din fotbal, iar FCSB suspendata cu 3 puncte

CFR Cluj a depus un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF prin care cere penalizarea clubului FCSB cu 3 puncte si suspendarea lui Gigi Becali intre 6 si 12 luni plus o amenda de 300. 000 de lei. Clubul ardelean.

Lovitura pentru Romania. Statele din Est vor primi mai putini bani de la UE

Bruxelles intentioneaza sa transfere zeci de miliarde de euro din fonduri europene departe de Europa Centrala si de Est, mutand banii din tari precum Polonia, Ungaria si Republica Ceha catre statele afectate.

O sala de fitness saudita pentru femei, nchisa din cauza unei videoclip considerat indecent

Autoritatile saudite au dispus vineri inchiderea unei sali de fitness pentru femei de la Riad, din cauza unui videoclip promotional in care aparea o femeie in tinuta sportiva mulata, relateaza Agerpres citand AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )