Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO! Cod galben de vant puternic pana la ora 21:00. ZONELE VIZATE

B1 B1,
ALERTA METEO! Cod galben de vant puternic pana la ora 21:00. ZONELE VIZATE

Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic in Capitala, valabil pana la ora 21:00. De asemenea, avertizari au fost emise si pentru judetele Prahova, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Ialomita, Buzau si. continuă pe B1

Alerta meteo: Frig in toata tara si vant puternic. Pana cand tine vremea rea

Vremea se schimba radical de duminica seara. Frigul va pune stapanire pe toata tara, iar la munte se vor semnala precipitatii mixte.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi si vant in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si vant, valabila in cinci judete din zona Transilvaniei, pe durata urmatoarelor ore. Potrivit.

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Dobrogea si Transilvania. Potrivit meteorologilor, pana la.

Cod galben de vant puternic in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare nowcasting cod galben de vant puternic pentru Bucuresti, valabila pana la ora 21.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in toata tara, pana luni noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica doua atentionari Cod galben de vant, care vizeaza mare parte din tara incepand de duminica noaptea. Practic, numai patru judete .

Cod galben de ploi si vant. Vezi regiunile vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si vant, valabila in cinci judete din zona Transilvaniei, pe durata urmatoarelor ore.

Cod galben de vreme severa imediata in Capitala si in judetele Dambovita, Giurgiu, Ilfov si Prahova. Intensificari ale vantului care vor atinge 60 km/h

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de vreme severa imediata in Bucuresti si judetele Dambovita, Giurgiu, Ilfov si Prahova. Potrivit acestora, luni, in intervalul orar 17. 00,vor fi semnalate intensificari ale vantului care local vor atinge la rafala in general de 55 - 60 km/h.

Vreme de Cod Galben in urmatoarele zile. Ce valori ale vantului au anuntat meteorologii

Din aceasta seara ne vom confrunta cu o vreme mai rece decat valorile obisnuite pentru aceasta perioada, meteorologii emitand Cod Galben.

Vreme de Cod Galben in urmatoarele zile. Meteorologii au anuntat rafale puternice

Din aceasta seara ne vom confrunta cu o vreme mai rece decat valorile obisnuite pentru aceasta perioada, meteorologii emitand Cod Galben.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe zone din Romania

Meteorologii au emis, sambata. o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si descarcari electrice, valabila in localitati din nord-vestul tarii, pe durata orei urmatoare. Conform Administratiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )