Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alerta meteo! Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza o avertizare nowcasting Cod portocaliu de averse si intensificari ale vantului pentru trei judete din Moldova, valabila pana la ora. continuă pe Antena3

Alerta meteo! Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuni valabile in ora urmatoare in localitati din judetele Bihor si Cluj. Potrivit meteorologilor,.

Avertizare meteo! Cod portocaliu de ploi torentiale si descarcari electrice in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de averse si descarcari electrice pentru localitati din judetul Suceava, valabila pana la ora.

ALERTA METEO: Romania, AFECTATA de FENOMENE EXTREME in mijlocul verii! Zonele unde va lovi URGIA

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare cod galben de vreme rea pentru mai multe judete, dar si cod portocaliu de averse si descarcari electrice pentru localitati din.

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data

Oricat ai incerca, unele casnicii si relatii nu sunt facute sa dureze. Iar semnul zodiacal are si el un cuvant important de spus. Acestea sunt zodiile are au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi in cinci judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, avertizari cod galben de ploi pentru cinci judete din tara, fiind progozate precipitatii care vor cumula local 30 35 de litri pe metrul patrat.

Hidrologii avertizeaza! Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judetele

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis sambata dupa-amiaza o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Covasna, Brasov si Buzau, valabila pana la ora.

Utile:Medicamentul ce va putea vindeca mai multe tipuri de cancer a trecut cu succes testele de laborator; Beneficiile ananasului in dieta; Cum identificam alunitele cu potential canceros? Atentie mare la nevii care apar dupa 30 de ani!

Ce sustin nutritionistii despre cura cu struguri. Persoanele care consuma doar miezul boabelor de strugure profita doar de. gust. Nutritionistii sustin ca eficienta terapeutica a unei cure cu struguri se datoreaza mai ales. Piele tanara si luminoasa. Secretul unui ten sanatos. Pentru a avea un ten divin, radiant si sanatos, este vital sa oxigenam pielea. Cum? Cu ajutorul sfaturilor si tratamentelor de specialitate pe care le iubim pentru.

Tot mai multe startup-uri in domeniul sanatatii. In SUA finantarea digitalizarii si inovatiei in sanatate a ajuns la 1,6 MLD dolari

Industria de sanatate la nivel global trece in aceasta perioada prin mari schimbari datorita accelerarii inovatiei in tehnologie si a cererii tot mai mari de imbunatatire a serviciilor medicale de calitate si de reducere a costurilor. Startup-urile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )