Libnet.ro
UNICEF

11:31

Alerta meteo! Cod portocaliu de inundatii in Delta Dunarii pana pe 20 aprilie

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Cod portocaliu de inundatii in Delta Dunarii pana pe 20 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie pe sectorul aval de Calarasi. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii in Delta Dunarii pana pe 20 aprilie

Hidrologii au emis avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie, pe sectorul aval de Calarasi al Dunarii.

Cod portocaliu de inundatii in Delta Dunarii pana pe 20 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, astazi, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie pe sectorul aval de Calarasi al Dunarii, se arata intr-un comunicat al institutiei, dat publicitatii.

ANALIZA De ce ocolesc turistii straini Delta Dunarii. Nu au fost foarte multumiti de ce au vazut ca servicii si comportament

In anul 2017 au vizitat Delta Dunarii putin peste 24. 000 de straini, o cifra considerata mica de operatorii din turism, care spun ca la momentul actual nu exista nicio strategie de promovare a singurei delte din lume declarata rezervatie a biosferei.

AVERTIZARE METEO: Cod galben de vant puternic in mai multe localitati

In localitati din judetele Sibiu, Caras-Severin si Timis a fost emis un cod galben de vant puternic valabil luni dimineata. Astfel, potrivit meteorologilor, pana la 12:00, in localitatile din Sibiu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )