Libnet.ro
UNICEF

08:30

ALERTA METEO: Fenomene EXTREME LOVESC Romania chiar ACUM! Vezi care sunt zonele afectate

B1 B1,
ALERTA METEO: Fenomene EXTREME LOVESC Romania chiar ACUM! Vezi care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, avertizari de Cod portocaliu pentru judetele Arad, Caras-Severin si Timis, unde se vor inregistra averse, descarcari electrice si grindina. continuă pe B1

ALERTA meteo: Schimbare BRUSCA a vremii in Romania! Care sunt zonele cele mai AFECTATE in acest weekend...

Dupa ploile torentiale care au afectat o buna parte a tarii, meteorologii anunta temperaturi foarte ridicate pentru weekend-ul care urmeaza. Maxima de vineri, 24 august, se va opri la 32 de grade, desi atmosfer.

ALERTA METEO: Schimbare DRAMATICA a vremii in Romania, in urmatoarele doua saptamani! Care vor fi zonele cele mai AFECTATE...

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat cum va fi vremea pana pe 2 septembrie. Conform meteorologilor, in umatoarea perioada vom avea parte de vreme calduroasa, dar odata cu avansarea.

ATAC ARMAT intr-un centru comercial din Florida: Bilantul MORTILOR si RANITILOR. Fortele SWAT intervin chiar acum (VIDEO)

Atentat in SUA! Un atac armat in curs de desfasurare duminica in statul american Florida s-a soldat pana acum cu mai multi morti. Focurile de arma au fost trase intr-un restaurant din.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )