Libnet.ro
UNICEF

12:01

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Vremea va fi capricioasa in continuare si astazi, la fel va ramane pe parcursul intregii saptamani. Astazi se pare ca nu scapam de ploile care se vor abate peste Bucuresti, dar si peste cateva r. continuă pe B1

Alerta meteo! Un ciclon ar putea lovi Romania. Ce zone pot fi afectate

Specialistii de la ANM anunta furtuni, vijelii si cantitati de apa insemnate. Alerta meteo, emisa sambata, ese valabila pentru aproape toata tara si expira luni, la ora 21. Un ciclon ar putea lovi Romania. Ce zone pot fi afectate Meteorologii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) avertizeaza instabilitate atmosferica ce se va accentua treptat din .

Alerta meteo: Schimbari dramatice de TEMPERATURA! Previziunile specialistilor sunt ingrijoratoare

Vremea in Romania va fi racoroasa in intreaga tara si instabila, fiind posibile ploi si chiar furtuni sporadice, anunta ANM.

ANM a emis mai multe avertizari cod galben. Care sunt judetele avertizate si ce fenomene meteo se asteapta

Meterologii vin cu vesti proaste la sfarsit de saptamana. ANM a emis mai multe avertizari cod galben de vreme rea. Asta inseamna ca vremea va fi capricioasa in mai multe regiuni din tara. ANM a emis un cod galben de vreme rea, valabil pana luni seara, 15 iulie, la ora 21. Potrivit meteorologilor, sunt asteptatecantitati .

Legea Pensiilor. Cum se pot cumula pensia si alte venituri. Care sunt conditiile

Legea pensiilor, care va intra in vigoare in anul 2021, va permite cumularea pensiei cu alte venituri precum cele salariale sau cele obtinute din activitati independente. Din momentul in care noua Lege a pensiilor va intra in vigoare, cea actuala nu va mai fi valabila. Iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti .

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Be EU. Care sunt prioritatile Romaniei pe plan european

Europarlamentarii Corina Cretu si Dragos Tudorache au explicat care sunt prioritatile Romaniei in noua legislatura europeana, sambata, la Be EU cu Sabina Iosub. Privim cu optimism spre viitor,.

ALERTA METEO: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 21 de judete pana luni seara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vijelii si ploi torentiale, valabila de duminica, ora 13:00, pana luni seara la ora 21:00. Sunt vizate 21 de judete din zona Carpatilor.

NU IESITI DIN CASE: O noua ALERTA meteo pentru bucuresteni!

Meteorologii au emis o noua alerta de furtuni si ploi torentiale in Bucuresti, pentru orele urmatoare. Avertizarea meteo este valabila pana luni seara. Cantitatile de apa pot fi mai.

Numarul masinilor second-hand inmatriculate in Romania a scazut: care sunt marcile preferate de romani

Numarul inmatricularilor de autoturisme second hand a scazut, in Romania, cu aproape 7,29%, in primul semestru al anului, pana la 217. 701 de unitati, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, cand erau inregistrate 234. 794 de exemplare, reiese din.

Dacia Duster si Renault Duster Care sunt diferentele?

Duster a devenit un produs global, cu un succes la care nici Dacia, nici Renault nu s-au asteptat. SUV-ul romanesc se comercializeaza pe anumite piete cu logo-ul Renault. Dar nu numai denumirea este diferita. Care.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )