Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Meteorologii de la ANM anunta temperaturi ridicate pentru aceasta perioada a anului. Marti, 19 februarie, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data in aproape toata Romania. Cerul va fi. continuă pe B1

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Potrivit meteorologilor, vremea se incalzeste treptat, iar temperaturile vor urca duminica pana la 16 grade celsius in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova.

ALERTA METEO: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Duminica, vremea se incalzeste si va fi o zi veritabila de primavara, prognoza meteo anuntand maxime de 16 grade.

Business report: Pregatiri pentru un Brexit dur. Care sunt implicatiile imediate pentru afacerile din Romnia; Trucul orasului ascuns. Cum poti obtine bilete de avion mai ieftine?

Aproape 40. 000 de romani au cerut autorizatie de intrare in Canada in primul an de la ridicarea vizelor. Circa 4% au fost refuzati, inclusiv pentru antecedente penale grave si falsuri. La inceputul anului trecut, in luna februarie presa canadiana relata ca renuntarea la obligativitatea vizei pentru cetatenii romani. in aceeasi luna februarie 2018, un raport al Agentiei Canadiene de Servicii de Frontiera relata ca ridicarea vizelor a cauzat, in perioada scursa de la 1 decembrie, o crestere notabila a activitatii crimei organizate din Romania care vizeaza Canada.

Ajutor de deces in 2019. Care sunt actele necesare si care sunt ultimele modificari

Ajutor de deces in 2019. Care sunt actele necesare si care sunt ultimele modificari. Citeste mai mult pespynews. ro .

Alerta meteo: Un val de AER POLAR se indreapta spre Romania! Ce judete iNCREMENESC la -20 grade

E alerta generala dupa ce vremea s-a sucit din nou! Meteorologii anunta ca vom trece de la temperaturi de 20 de grade la valori cu minus. Vom avea parte de temperaturil care vor cobori dramatic incepand de.

Harta calitatii drumurilor din Romania. Care sunt cele mai bune si cele mai rele

Soferii din Romania au la dispozitie o harta a calitatii drumurilor din Romania, realizata de membrii Asociatiei Pro Infrastructura.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

MFP da, in sfarsit, posibilitatea persoanelor fizice care au cumparat titluri de stat sa le rascumpere sau sa le vanda! Care sunt pierderile?

Persoanele fizice care au cumparat titluri de stat prin Programul Tezaur, vor avea, in sfarsit, posibilitatea sa le rascumpere. Ministerul Finantelor Publice a anunta ca a modificat Ordinul care reglementeaza aceste emisiuni, astfel incat titlurile sa.

Sfat de sanatate. Care sunt simptomele rujeolei

Rujeola este o boala a copilariei care apare din ce in ce mai des si in randul adultilor. Expertul in boli infectioase Adrian Marinescu a vorbit luni, la rubrica Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea.

Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala discuta luni despre OUG 114. Care sunt scenariile de pe masa

Luni la ora 11, membrii Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala CNSM) se intalnesc pentru a li se prezenta concluziile grupului tehnic de lucru creat in urma cu doua saptamani pentru a face aplicabila OUG 114/2018. Nu e clar daca in discutiile care vor avea loc luni se vor lua decizii finale sau se vor stabili doar liniile directoare pentru o varianta imbunatatita a celebrei Ordonante. Printre punctele in care partile nu par inca a se fi inteles sunt: categoria de active bancare care ar urma sa fie taxate, baza de taxare dez-ancorarea taxei de ROBOR si eventual legarea de un alt indicator) si nivelul efectiv taxei. Dupa intalnirea de luni probabil ca vor urma si altele, in care sa fie discutat impactul propunerilor care vor fi facute luni.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )