Libnet.ro
UNICEF

11:45

ALERTA METEO: Vesti iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

B1 B1,
ALERTA METEO: Vesti iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o avertizare cod galben de vant si ninsori viscolite in 22 de judete, in special in zona de munte. Astfel, incepand de duminica, ora. continuă pe B1

Bianca Andreescu, interviu pentru WTA Insider. Ce spune despre presa din Romania si ce fel de om este Simona Halep in viata reala

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a explicat pentru WTA Insider cum o ajuta faptul ca are fani atat din Canada cat si din Romania si a vorbit despre relatia ei cu Simona Halep.

Facebook a eliminat pagini, conturi si grupuri create de apropiati ai PSD care incercau sa manipuleze opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania care faceau parte dintr-o retea ce opera in Romania prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PSD, a spus seful pentru Cyberseccurity al companiei, Nathaniel Gleicher. Ei au impartasit, de asemenea, continut care incita la dezbinare si au promovat continut gazduit de cateva domenii care se prezentau ca site-uri de stiri, au spus cei de la Facebook. Compania a publicat o postare pe blogul mondial, cu cateva exemple de capturi de ecran cu asa-zise stiri despre USR, Ciolos sau Kovesi.

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, dezvaluiri despre salariile din Parlament

Ministrul pentru Romanii de pretitutindei, Natalia Intotero, a vorbit despre salariile din Parlamentul Romaniei. Nu am dat bani cu imprumat. Am luat pentru ca am mai avut nevoie. Acum salariile sunt decente,.

Locul din Romania cu cel mai curat aer

Orasele cu cel mai curat aer din Romania sunt Constanta, Braila si Galati. Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului.

Desi nu ai crede, romanii traiesc mai mult: orasele din Romania care te ajuta sa fii mai sanatos

Conform unui studiu publicat de Institutul National de Statistica, media de viata din Romania a crescut simtitor in ultimul deceniu, chiar daca nu este neaparat aliniata la media Uniunii Europene pe acest subiect. Conform celui mai recent studiu publicat de catre Institutul National de Statistica, speranta de viata a romanilor a crescut peste 75 de [] .

Presedintii Curtilor de Apel din Romania, alaturi de conducerea Tribunalelor: Protestele nu ne reprezinta. Doar 6% din instante protesteaza

Doar 6% din instante s-au revoltat, arata o Scrisoare deschisa a celor care conduc Curtile de Apel din Romania transmisaQ Magazine. Mai multi presedinti si vicepresedinti ai Curtilor de.

Cadavrele a doua gemene din Romania, descoperite intr-un parc din Paris. Crima sau sinucidere?

Cadavrele a doua surori gemene de origine romana au fost descoperite vineri dimineata intr-un lac din parcul Montsouris dinParisde un trecator care a alertat politia, potrivit publicatiei online LeParisien. Cele doua femei aveau fetele acoperite cu esarfe iar trupurile lor au fost gasite in jurul orei 7. Femeile se numeau Lucretia si Mariana, erau nascute [] .

Facebook: Apropiati ai PSD incercau SA MANIPULEZE opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania, care faceau parte dintr-o retea ce opera in tara noastra prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PS.

Topul oraselor poluate din Romania: Cat de nociv este aerul din locul in care traim (VIDEO)

Iasul, Clujul si Bucurestiul sunt cele mai poluate orase din Romania, conform datelor ultimului studiu publicat de o o agentie elvetiana. La polul opus se afla Constanta, Braila si Galati. Vorbim.

Care este cel mai poluat oras din Romania. Bucurestiul nu este nici macar in top trei

Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului clasament privind poluarea din marile orase ale lumii, Iasiul este urmat de Cluj-N.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )