Libnet.ro
UNICEF

00:06

Alerta meteo de vreme rea: cod galben de furtuni si ploi torentiale

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo de vreme rea: cod galben de furtuni si ploi torentiale

Alerta de vreme severa in urmatoarele ore pentru mai multe judete din tara, printre care si Calarasi. Meteorologii au emis cod galben de furtuna, cu averse ce vor cumuli 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina de mici dimensiuni. continuă pe Adevărul

Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea in mai multe zone din tara. Sunt semnalate averse insotite de vant puternic si grindina. Cod galben pana la ora 15:30in judetul Alba. Se vor.

Cod galben de furtuna in mai multe judete. Ce anunta meteorologii

ANM a anuntat un cod galben de furtuna valabil pentru mai multe judete. Din informatiile date de meteorologi, judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati, Hunedoara, Arad, Timis, Iasi, Sibiu vor fi.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de averse in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse pentru sapte judete din Moldova, valabile in urmatoarea ora. Pana la ora 17:50, in.

Avertizare meteo! Cod portocaliu si cod galbende furtuni in mai multe judete din tara

Este avertizare de cod portocaliu de furtuna, miercuri, in judetul Tulcea, fiind posibile ploi insemnate, cu vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Alte 14 judete sunt sub.

Cod galben de vreme severa in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de vreme severa imediata pentru duminica seara. Se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului, care trecator vor lua aspect de vijelie, descarcari electrice.

Alerta METEO: Fenomene EXTREME se abat peste Romania. Vezi care sunt zonele vizate

Meteorologii au venit cu noi vesti despre vreme. Daca saptamana a inceput cu vreme calduroasa, miercuri, in majoritatea regiunilor vremea va fi instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si.

Alerta METEO: Romania sub asediul unui nou ciclon! Vezi ce fenomene meteo EXTREME ne asteapta in fiecare regiune...

Meteorologii ANM au anuntat prognoza meteo pentru saptamana aceasta. in intervalul 16 22 iulie se va inregistra o usoara crestere in unele regiuni, iar in altele vor reveni ploile. in Banat,.

Alerta METEO: Fenomenul meteo ingrijorator care ATACA Romania in aceasta perioada. Vezi zonele vizate

In intervalul 16 22 iulie vremea se va incalzi, insa in unele zone va ploua, potrivit prognozei meteo anuntata de meteorologii ANM. Astfel, in Banat saptamana va debuta cu o usoara racorire de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )