Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alerta in PSD, dupa ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat in contact liderului partidului

Playtech Playtech,
Alerta in PSD, dupa ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat in contact liderului partidului

PSD primeste lovitura dupa lovitura, asta dupa ce rezultatele de duminica nu au fost imbucuratoare. in cursul acestei dimineti, liderul PSD a anuntat ca este suspect de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu alti trei membri PSD din Salaj, saptamana trecuta. Acestia au fost testati recent cu COVID-19, ceea ce il pune intr-un . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, presedintele PSD: Astazi se aleg gospodarii oraselor si judetelor, nu oameni politici

Presedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9. 00 sa voteze, la Scoala Gimnaziala Episcop Dionisie Romano, insotit de cativa colegi de partid din Buzau.

Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa intalnirea cu 3 lideri PSD confirmati pozitiv. Care este starea liderului partidului

Vesti proaste pentru Marcel Ciolacu. Trei lideri PSD cu care s-a intalnit in urma cu cateva zile au fost confirmati cu coronavirus.

Marcel Ciolacu explica unde a gresit PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca este mandru de Gabriela Firea si asteapta rezultatele finale pentru alegerile din Capitala. in privinta greselilor facute de PSD, Ciolacu a spus ca acestea au venit in cascada acum 3 ani.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Marcel Ciolacu, declaratii dupa ce a votat: Sunt ferm convins ca bucurestenii, astazi, vor alege continuitatea si oamenii care le-au fost alaturi in aceasta perioada dificila

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu a votat pentru alegerile locale din 2020. Presedintele PSD este de parere ca romanii vor alege astazi continuitatea si persoanele care le-au fost alaturi in aceasta.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce s-a intalnit cu lideri PSD Salaj testati pozitiv

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a facut miercuri testul COVID-19 si a decis sa intre in izolare dupa ce, in timpul unui miting electoral, acesta s-a intalnit cu mai multi lideri PSD Salaj care au fost confirmati ulterior pozitiv cu COVID-19, arata surse citate de G4Media.

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

Marcel Ciolacu: Nu stim daca Gabriela Firea a pierdut, haideti sa asteptam rezultatele finale. Vom avea in continuare cel mai mare numar de alesi locali

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este rezervat cu privire la rezultatele exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde, care il dau pe Nicusor Dan castigator detasat al cursei pentru Primaria.

VIDEO Marcel Ciolacu: Asteptam rezultatele oficiale Va reamintesc ca am dublat votul politic pe Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare

Marcel Ciolacu a sustinut duminica seara ca PNL se afla pe locul al treilea in Capitala, in urma alegerilor locale, iar PSD este pe primul loc la votul politic, dublandu-si rezultatul de la alegerile europarlamentare. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, Ciolacu a sustinut ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD.

Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca din punctul sau de vedere Victor Ponta, omologul sau de la Pro Romania, este vinovat ca nu s-a realizat alianta de centru-stanga pentru alegerile locale din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )