Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alerta de securitate! Un marocan, stabilit de ani buni in Romania a fost expulzat. E acuzat ca a facut propaganda terorista pe Facebook (VIDEO)

B1 B1,
Alerta de securitate! Un marocan, stabilit de ani buni in Romania a fost expulzat. E acuzat ca a facut propaganda terorista pe Facebook (VIDEO)

Un marocan, stabilit de ani buni in Cluj Napoca a fost expulzat din Romania. Tanarul de 29 de ani a fost declarat indezirabil de judecatori, dupa ce Serviciul Roman de Informatii a descoperit ca acesta ar avea. continuă pe B1

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

Marocan stabilit in Cluj, expulzat la cererea SRI. Tanarul IT-ist e acuzat ca a facut propaganda terorista pe Facebook

Adnane Abouhamda, un marocan in varsta de 29 de ani, angajat la o firma de IT din Cluj-Napoca, a fost expluzat dupa o sesizare facuta de SRI. Tanarul ar fi avut mai multe postari de propaganda terorista pe retelele de socializare.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )