Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alerta in spitalul din Hunedoara, dupa ce sapte asistente si o liftiera s-au infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Alerta in spitalul din Hunedoara, dupa ce sapte asistente si o liftiera s-au infectat cu noul coronavirus

O acheta epidemiologica are loc la Spitalul municipal din Hunedoara, unde sapte asistente medicale si o liftiera s-au infectat cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Incendiu la spitalul din Sinaia. Un pacient se afla pe masa de operatie. Pacientii si personalul, evacuati (FOTO)

Un incendiu a izbucnit miercuri, 15 iulie, in jurul orei 16:00, la spitalul din Sinaia. O statie de oxigen depozitata in subsolul cladirii a luat foc. Toti pacientii si cadrele medicale au fost rapid evacuate, ia.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, trimis in judecata in dosarul Black Cube, in care ar fi incercat compromitere lui Kovesi, Iohannis si Hellvig. Dragomir a fugit din tara dupa ce a fost condamnat in alt dosar

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul Black Cube, fiind acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice si complicitati la alte operatiuni ilegale. Dragomir a fugit din Romania dupa ce a fost condamnat la inchisoare intr-un alt dosar.

Ce li s-a intamplat unor pacienti din Botosani, dupa ce au fost diagnosticati cu Covid. Au murit asa!

Cea mai lunga lista cu oameni morti din cauza Covid-19 a marcat finalul saptamanii trecute la Botosani. Ce li s-a intamplat unor pacienti din Botosani, dupa ce au fost diagnosticati cu Covid. Au murit asa! Trei femei si 2 barbati au decedat intr-o singura zi. Acestia se aflau pe sectia ATI a Spitalului Judetean Mavromati.

Protest la spitalul din Gaesti, transformat in spital COVID: Angajatii spun ca sunt prea putini pentru a asigura si urgentele si sectiile COVID si nu au circuite epidemiologice Ministerul Sanatatii sustine contrariul

Angajatii spitalului din Gaesti au protestat, luni dimineata, in curtea unitatii sanitare, dupa ce aceasta a fost transformata in spital COVID, iar cadrelor medicale li s-a transmis ca din acest moment trebuie sa trateze pacienti infectati cu coronavirus si sa asigure si urgentele medicale. Angajatii spitalului spun ca sunt foarte putini si nu pot asigura si urgentele, si sectiile COVID. in plus, ei spun ca nu au nici circuite epidemiologice care sa separe acesti pacienti. De cealalta parte, Ministerul Sanatatii spune ca decizia a fost luata dupa ce judetul Dambovita s-a confruntat, in ultimele doua saptamani, cu o crestere a numarului de cazuri de pacienti infectati cu coronavirus.

Spitalul din Bucuresti care a primit ca donatie un robot de sterilizare

Spitalul Universitar din Bucuresti a primit o donatie importanta. Vorbim despre un robot de sterilizare produs de o companie din Romania. Initiativa a pornit in urma unei campanii de responsabilitate sociala.

Absolventa de liceu de nota 10, sefa de promotie, eliminata din Bacalaureat dupa afisarea rezultatelor. Voi merge in instanta. imi vreau diploma

O absolventa de liceu de nota 10, din comuna suceveana Moldovita, este una dintre elevele eliminate de la Bacalaureat, la zece zile de la afisarea rezultatelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )