Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alex Velea si Mario Fresh, peripetii si lacrimi la Asia Express: Copiii mei abia asteapta sa ne vada

B1 B1,
Alex Velea si Mario Fresh, peripetii si lacrimi la Asia Express: Copiii mei abia asteapta sa ne vada

Alex Velea si Mario Fresh formeaza cea mai dinamica echipa din noul sezon Asia Express. View this post on. continuă pe B1

Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia Express. Ce echipa este favorita publicului

In urma unor editii pline de suspans, Alex Abagiu si Radu Vladut au reusit sa castige prima amuleta din cadrul concursului Asia Express. Cum a reusit echipa formata din cele doua vedete sa ajunga la un asa rezultat si care a fost reactia lor? Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia .

EXCLUSIV Cu ce suma si-a cumparat Alex Velea divortul de fosta sotie, Ana. Ce s-a ales de ea, dupa ce a cheltuit toti banii

Alex Velea si fosta sa sotie, Ana, au divortat in octombrie 2013, insa detalii incendiare ies la lumina despre acest divort, cuminte la acea vreme. La aproxomativ sapte ani de la acest eveniment, noi informatii au iesit la iveala. Cu ce suma si-a cumparat Alex Velea divortul de fosta sotie, Ana Divortul lui Alex Velea .

Cum a divortat Alex Velea de prima sotie si ce spune nasa Andreea Banica despre Antonia. S-a suparat atunci!

In calitate de nasa a lui Alex Velea cu prima lui sotie, Andreea Banica a facut tot posibilul, se pare, ca cei doi sa nu ajunga la divort. Cum a incercat Andreea Banica sa impiedice divortul dintre Alex Velea si Ana. Cum a divortat Alex Velea de prima sotie si ce spune nasa Andreea Banica .

CUTREMUR MONDEN! ANTONIA si ALEX VELEA au anuntat FINALUL RELATIEI

Dezvaluiri incendiare in muzica romaneasca!Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai cunoscutecupluri din showbizul autohton! TRAGEDIA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ESTE VORBA DESPRE MONICA.

Culisele Asia Express. Cine le pazeste, de fapt, pe vedetele de la Antena 1

Cu ocazia unui nou sezon din Asia Express ce are loc pe Antena 1, acestia aduc in culise un personaj surpriza. Cine le va pazi pe vedetele noastre pe tot parcursul emisiunii? Culisele Asia Express Reality show-ul ce revine la Antena 1 sambata aceasta, pe 15 februarie de la ora 20:00, o sa fie la .

ASIA EXPRESS. Concurentii, fata-n fata cu prima confruntare

Lunga asteptare a luat sfarsit, caci maine, 15 februarie, de la 20:00, cel mai dur reality-show revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon: Asia Express- Drumul Comorilor.

Cand vor avea loc primele eliminari de la Asia Express! Vezi care ar putea fi prima echipa eliminata

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express a avut loc sambatat, la Antena 1. Concurentii s-au luptat pentru imunitate, iar una dintre echipe urmeaza sa fie eliminata. Duminica, proba de imunitate a fost.

Speak si partenera acestuia Stefania, la un pas de despartire la Asia Express! Din ce cauza s-au certat cei doi

Asia Express a inceput in forta cu un nou sezon, iar printre concurentii care s-au inscris in celebra aventura se numara si cuplul format intre celebrul cantaret Speak si partenera acestuia.

TESTUL SUPREM! Alina Ceusan si Carmen Grebenisan infrunta provocarile de la Asia Express fara machiaj (GALERIE FOTO-VIDEO)

Celebrele bloggerite Alina Ceusan si Carmen Grebenisan formeaza cea mai cocheta echipa de la Asia Express. Carmen Grebenisan are un blog personal cutrucuri de frumusete, fiindpasionata de.

Cine este Dan, fratele lui Florin Ristei, concurent in sezonul 3 la Asia Express

Florin Ristei si fratele lui, Dan se numara printre participantii la celebrul show de televiziune Asia Express, sezonul 3. View this post on.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )