Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alexandru Cumpanasu anunta ca va sesiza Interpol si Europol cu privire la disparitiile Alexandrei si Luizei: Din punctul meu de vedere, lucrurile se complica

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu anunta ca va sesiza Interpol si Europol cu privire la disparitiile Alexandrei si Luizei: Din punctul meu de vedere, lucrurile se complica

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a anuntat miercuri ca va sesiza Interpol si Europol cu privire la disparitia nepoatei sale si a Luizei Melencu. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu, din nou la Parchet: Voi depune plangere penala!

Alexandru Cumpanasu anunta ca va depune plangere penala pentru amenintarile primite la adresa sa. Astazi la ora 12. 00, ma voi afla la Parchetul General pentru a adauga informatii care sa ajute.

Alexandru Cumpanasu: Voi depune solicitari la Interpol si Europol pentru a fi cautate Alexandra si Luiza

Alexandru Cumpanasu a spus ca urmeaza ca joi sa se deplaseze sa depuna o cerere catre Interpol si Europol pentru a le cauta pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Voi depune aceste solicitari.

Alexandru Cumpanasu sustine ca a fost amenintat de apropiatii lui Gheorghe Dinca: Ar incerca diverse lucruri

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca a a primit amenintari de la apropiatii lui Gheorghe Dinca. Cumpanasu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune o plangere penala.

Alexandru Cumpanasu: Se pregatesc sa declare formal decesul Alexandrei pentru a inchide povestea asta

Alexandru Cumpanasu a spus la Antena 3 ca nu a primit raspuns la toate plangerile pe care le-a facut in cazul de la Caracal. Dupa patru saptamani nu am un raspuns la toate plangerile pe care le-a.

Alexandru Cumpanasu, acuzatii explozive: Nu au fost audiate persoanele care trebuie. Unii magistrati au scris la niste legi cu cei care trebuie chemati la audieri

Alexandru Cumpanasu face noi declaratii, in exclusivitate la Subiectiv de la Antena 3, despre cazul de la Caracal. Mor cu ei de gat. Simt din ce in ce mai mult o opreliste in aflarea.

Avocatul Poporului, raspuns pentru Alexandru Cumpanasu

Dupa ce a facut nenumarate plangeri despre modul in care institutiile statului s-au ocupat de ancheta in cazul celor doua fete disparute, Alexandru Cumpanasu a primit un raspuns de la Avocatul.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, intrevedere DE URGENTA cu ministrul Sanatatii: O echipa de control pleaca la INML!

Alexandru Cumpanasu s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, pentru a-i cere sa sa demareze un control la INML, in scandalul probelor ADN in cazul crimelor de la.

Alexandru Cumpanasu, reactie dupa dialogul cu ministrul Sanatatii in cazul atrocitatilor din Caracal: in aceasta seara vom avea primele concluzii

Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat i.

Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuila, va rog sa imi scrieti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal, a transmis un apel catre Diaspora. 112 vreau sa traiesc.

Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuiala, va rog sa imi scrieti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal, a transmis un apel catre Diaspora. 112 vreau sa traiesc.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )