Libnet.ro
UNICEF

16:15

Alexandru Cumpanasu: Anuntarea mortii unui copil, cand nu ai nimic, e odios. Nu doar Ana Birchall a facut asta, ci si procurorii DIICOT

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu: Anuntarea mortii unui copil, cand nu ai nimic, e odios. Nu doar Ana Birchall a facut asta, ci si procurorii DIICOT

Aleandru Cumpanasuse arata foarte deranjat de faptul ca atat Ana Birchall, cat si procurorii DIICOT si procurorul dincazul Caracal, au anuntat moartea Alexandrei Macesanu, fara a avea dovezi. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu: Anuntarea mortii unui copil, cand nu ai nimic, e un lucru odios. Nu doar Ana Birchall a facut asta, ci si procurorii DIICOT

Aleandru Cumpanasuse arata foarte deranjat de faptul ca atat Ana Birchall, cat si procurorii DIICOT si procurorul dincazul Caracal, au anuntat moartea Alexandrei Macesanu, fara a avea dovezi.

Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuila, va rog sa imi scrieti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal, a transmis un apel catre Diaspora. 112 vreau sa traiesc.

Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuiala, va rog sa imi scrieti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal, a transmis un apel catre Diaspora. 112 vreau sa traiesc.

Alexandru Cumpanasu, reactie dupa dialogul cu ministrul Sanatatii in cazul atrocitatilor din Caracal: in aceasta seara vom avea primele concluzii

Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat i.

Alexandru Cumpanasu a publicat Raportul Corpului de Control al ministrului Sanatatii la INML: Voi depune o plangere penala fata de angajatii INML care si-au batut joc de noi

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat, vineri, pe Facebook, raportul Corpului de Control al MinistruluiSanatatii. Cumpanasu a anuntat ca va depune, luni, o plangere penala fat.

Alexandru Cumpanasu anunta ca depune plangere penala impotriva INML pe baza raportului de la Ministerul Sanatatii

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a anuntat, vineri, ca depune plangere penala la Parchetul General impotriva Institutului National de Medicina Legala, dupa ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Despre modificarile legislative anuntate a declarat ca sunt inutile.

Alexandru Cumpanasu: isi bat joc de noi toti. Nu e acceptabil asa ceva. Ne-au transmis condoleante, apoi s-au razgandit

Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul in care isi fac treaba autoritatile in cazul disparitiilor din Caracal si e convins ca vrea sa depunao plangere penala impotriva INML,dupa ce.

Alexandru Cumpanasu: Vom depune o plangere penala la Parchetul General impotriva INML. Au fost scurgeri de informatii

Alexandru Cumpanasu sustine ca va depune o plangere penala impotriva INML, dupa ce raportul Corpului de Control al ministerului Sanatatii cu privire la acest caz a fost facut public. Este un raport.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu cere Interpol si Europol sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus, joi, o adresa prin care solicita atat Interpolului cat si Europolului sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Alexandru Cumpanasu, plangere la Interpol si Europol: Unchiul Alexandrei cere ca institutiile internationale sa le caute pe cele doua fete (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus, joi, adrese la Europol si Interpol, institutii carora le cere cautarea Alexandrei Macesanu si a Luzei Melencu. El sustine ca nu are incredere in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )