Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alexandru Cumpanasu, despre rechizitoriul ororilor lui Dinca: Vai, saracul de el. Aproape ca imi vine sa plang!

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, despre rechizitoriul ororilor lui Dinca: Vai, saracul de el. Aproape ca imi vine sa plang!

Alexandru Cumpanasu a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre informatiile socante din rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Gheorghe Dinca. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Reactia lui Cumpanasu, dupa rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. imi vine sa plang

Alexandru Cumpanasu a avut prima reactie in ceea ce priveste rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei Macesanu nu se arata deloc impresionat de informatiile aflate. Cazul Caracal. Reactia lui Cumpanasu, dupa rechizitoriul lui Gheorghe Dinca Vai, saracul de el. Cum sa zic, aproape ca imi vine sa plang pentru Dinca. Va dati seama, un om .

Alexandru Cumpanasu, reactie dura dupa ce Dinca si Risipiceanu au fost trimisi in judecata

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea in judecata a lui Gheorghe Dinca si a lui stefan Risipiceanu pentru infractiunile de trafic de persoane, trafic de omor, omor calificat, viol si profanare de cadavre.

Ministrul de Interne nu rupe traditia intalnirilor cu controversatul Alexandru Cumpanasu: Mi-a dat o idee foarte buna, care am imbratisat-o

Ministrul de Interne, Marcel Vela, nu rupe traditia predecesorilor sai, intalnindu-se vineri cu controversatul Alexandru Cumpanasu. Vela a spus ca Cumpanasu chiar i-a dat o idee foarte buna, pe care o va pune in practica: TelVerde la care elevii sa poata reclama probleme din scoli - de la trafic de droguri, pana la agresiuni din partea profesorilor.

La fel ca predecesorii sai, actualul ministru de Interne a avut o intalnire cu Alexandru Cumpanasu. Marcel Vela chiar a imbratisat o idee foarte buna a controversatului presedinte de ONG

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, s-a intalnit vineri cu controversatul Alexandru Cumpanasu, pastrand astfel traditia predecesorilor sai. Mai mult decat atat, potrivit hotnews. ro, demnitarul a spus.

DIICOT, detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca. Anuntul oficial despre cazul Caracal

Procurorii DIICOT sustin ca Gheorghe Dinca a ucis-o in locuinta sa pe Luiza Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie 2019, dupa care i-a ars corpul intr-un butoi metalic, iar fragmentele osoase si cenusa le-a aruncat in liziera de padure de langa orasul Caracal.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o (VIDEO)

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Alexandru Stoianoglo, despre acuzatiile aduse de Viorel Morari: Nu vreau sa comentez prostiile oamenilor care au fost retinuti

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, respinge acuzatiile fostului sef al Procuraturii Anticoruptie Viorel Morari, conform carora procurorul general si presedintele tarii s-ar afla in spatele dosarului penal ce a servit temei pentru arestarea lui Viorel Morari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )