Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alexandru Cumpanasu, dupa raportul INML: Cred ca incep sa realizeze pericolul. in cazul Alexandrei cred ca s-au grabit

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, dupa raportul INML: Cred ca incep sa realizeze pericolul. in cazul Alexandrei cred ca s-au grabit

Alexandru Cumpanasu a avut o prima reactie dupa ce INML sustine ca nu se poate extrage ADN din probele prelevate din padurea din Caracal. Ce sa vedeti? INML si-a revenit si el, dar parca tot Dinca a. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, dupa raportul INML: Crec ca incep sa realizeze pericolul. in cazul Alexandrei cred ca s-au grabit

Alexandru Cumpanasu a avut o prima reactie dupa ce INML sustine ca nu se poate extrage ADN din probele prelevate din padurea din Caracal. Ce sa vedeti? INML si-a revenit si el, dar parca tot Dinca a.

Alexandru Cumpanasu, dupa anuntul INML: Fata traieste. Reteaua de trafic de carne vie trebuie gasita imediat Ce spune despre cei care-l considera incomod (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu - una dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, a reactionat, in direct pe B1TV, la auzul vestii ca INML nu a putut evidentia niciun profil ADN, dupa ce.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu PUBLICA raportul integral cu privire actiunea politiei si procurorilor in cazul Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat, joi raportul integral preliminar al unei institutii publice cu privire la cercetarea din primele zile cu privire la lipsa) de interventie a.

Alexandru Cumpanasu, dupa confirmarea ca oasele din padure nu sunt ale Alexandrei: Procurorii trebuie sa afle reteaua si sa gaseasca fetele daca traiesc El explica de ce moartea nepoatei sale nu este certa (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu a reactionat, in direct pe B1TV, dupa ce DIICOT a confirmat ca oasele gasite in padurea din oras nu sunt ale nepoatei sale, ci sunt diferite de cele descoperite in casa lui Gheorghe.

Bunicul Luizei, dupa ce raportul INML a fost facut public: Sa le fie rusine procurorilor DIICOT. Si-au batut joc. ii vom face de ras!

DIICOT a publicat raportul INML, in cazul crimelor din Caracal. in raport se arata ca niciunADNnu s-a putut evidentia, in oasele din padurea din Caracal. Bunicul Luizei a facut.

Mama Luizei, reactie dupa ce raportul INML a fost publicat in cazul crimelor din Caracal: opilul mi l-au luat viu, intreg, mie nu imi arata un dinte sau un os

Mama Luizei Melencu a reactionat dupa comunicatul DIICOT privind testul ADN al oaselor gasite in padure. Refuz sa cred ca Luiza este moarta. Sunt niste aberatii. incearca sa ne duca de nas. Probabil.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii despre cazul crimelor din Caracal: Cred doar in varianta mafiei locale

Alexandru Cumpanasu sustine ca exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj. Nu ma refer la ancheta pentru ca nu stiu. in acest moment, exista complicitate masiva.

Solicitarea DIICOT dupa ce raportul INML in cazul Caracal a fost facut public: INML sa analizeze dintii de urgenta

Procurorii DIICOT cer legistilor de la INML sa analizeze de urgenta restul ramasitilor de oase, inclusiv a dintilor din padure. Solicitarea vine imediat dupa ce in urma primelor analize nu s-a putut.

Mama Luizei spune ca va cere expertiza internationala a oaselor din padure: Nu ma las, nu am incredere in raportul INML

Mama Luizei, Monica Melencu, spune ca nu are incredere in raportul INML potrivit caruia nu a putut fi identificat profil ADN de pe oasele din padure si va cere o expertiza internationala pentru a fi sigura daca ramasitele apartin sau nu fiicei sale, potrivit Mediafax.

DIICOT a publicat raportul INML, in cazul crimelor din Caracal: Nu s-a putut evidentia niciun ADN. Oasele, stare excesiva de calcinare

DIICOT a publicat raportul INML, in cazul crimelor din Caracal. in raport se arata ca niciunADNnu s-a putut evidentia, in oasele din padurea din Caracal. Stire in curs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )