Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alexandru Cumpanasu, reactie dura dupa ce Dinca si Risipiceanu au fost trimisi in judecata

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, reactie dura dupa ce Dinca si Risipiceanu au fost trimisi in judecata

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea in judecata a lui Gheorghe Dinca si a lui stefan Risipiceanu pentru infractiunile de trafic de persoane, trafic de omor, omor calificat, viol si profanare de cadavre. continuă pe Antena3

Prima reactie a familiei Luizei Melencu, dupa ce Dinca a fost trimis in judecata: Va fi achitat!

Procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Gheorghe Dinca pentru 8 infractiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol doua infractiuni, omor calificat doua infractiuni si profanarea de cadavre sau morminte doua infractiuni. Avocatul familiei Melencu sustine insa ca dosarul nu este unul solid si ca Dinca va fi achitat pentru acuzatiile .

Vladuta Lupau, reactie dupa ce a fost acuzata ca are succes datorita corpului ei. Lumea vorbeste!

Vladuta Lupau, noul fenomen de pe Youtube, videoclipurile sale adunand milioane de vizualizari, a reactionat dupa ce a fost acuzata ca are succes datorita corpului ei. Vladuta Lupau, reactie dupa ce a fost acuzata ca are succes datorita corpului ei Vladuta Lupau 28 de ani) este noul fenomen de pe Youtube. Tanara interpreta de muzica .

Dan Barna, reactie surprinzatoare dupa ce i s-a cerut demisia din fruntea partidului: Face parte din farmecul USR

Dan Barna a declarat, luni,dupa ce Mihai Gotiu l-a intrebat daca va demisiona de la conducerea USR, in cazul in care peste jumatate din membrii formatiunii nu isi asuma documentul doctrinar al partidului, cademisiile solicitate de Gotiu aduc farmecul in USR.

O tanara a trait clipe de cosmar, dupa ce a fost tamponata intetionat de un barbat din Suceava. Dupa impact, individul a incercat sa o arunce de pe pod

Momente de panica traite de o tanara din Suceava, dupa ce a fost tamponata intentionat de un barbat din Suceava. La scurt timp dupa impact, individiul a incercat sa o impinga de pe pod.

Politisti batuti, dupa ce au fost chemati la o interventie in judetul Iasi. S-au tras focuri de arma

Doi politisti au fost batuti, dupa ce au fost chemati sa intervina pentru a aplana un conflict.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )