Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Am hotarat sa imi apar singur familia

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Am hotarat sa imi apar singur familia

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, afirma ca isi va apara singur familia, motiv pentru care a avut mai multe sesiuni de tragere in poligon cu arme. AM HOTARAT SA-MI APAR SINGUR FAMILIA pana cand vom. continuă pe Antena3

Raportul controlului la INML, in cazul Caracal, a fost facut public. Unchiul Alexandrei: Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut public raportul primit de la Ministerul Sanatatii, in cazul controlului de la Institul National de Medicina Legala Mina Minovici. Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos, scrie acesta pe o retea de socializare. Cazul Caracal. Ce reiese din contrul efectuat la INML La o luna de .

Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuila, va rog sa imi scrieti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal, a transmis un apel catre Diaspora. 112 vreau sa traiesc.

Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuiala, va rog sa imi scrieti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal, a transmis un apel catre Diaspora. 112 vreau sa traiesc.

Alexandru Cumpanasu, plangere la Interpol si Europol: Unchiul Alexandrei cere ca institutiile internationale sa le caute pe cele doua fete (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus, joi, adrese la Europol si Interpol, institutii carora le cere cautarea Alexandrei Macesanu si a Luzei Melencu. El sustine ca nu are incredere in.

Alexandru Cumpanasu anunta ca va sesiza Interpol si Europol cu privire la disparitiile Alexandrei si Luizei: Din punctul meu de vedere, lucrurile se complica

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a anuntat miercuri ca va sesiza Interpol si Europol cu privire la disparitia nepoatei sale si a Luizei Melencu.

Alexandru Cumpanasu a publicat Raportul Corpului de Control al ministrului Sanatatii la INML: Voi depune o plangere penala fata de angajatii INML care si-au batut joc de noi

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat, vineri, pe Facebook, raportul Corpului de Control al MinistruluiSanatatii. Cumpanasu a anuntat ca va depune, luni, o plangere penala fat.

Sorina Pintea anunta ca raportul Corpului de control referitor la INML este gata si va fi transmis vineri familiei Alexandrei Macesanu

Raportul Corpului de control referitor la Institutul National de Medicina Legala a fost terminat in cursul noptii de miercuri, iar cel tarziu vineri ar urma sa fie transmis persoanei care l-a cerut, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Controlul Ministerului Sanatatii a fost facut dupa ce Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a cerut verificari la INML cu privire la gestionarea informatiilor despre expertizele efectuate in cazul Caracal.

Alexandru Cumpanasu anunta ca depune plangere penala impotriva INML pe baza raportului de la Ministerul Sanatatii

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a anuntat, vineri, ca depune plangere penala la Parchetul General impotriva Institutului National de Medicina Legala, dupa ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Despre modificarile legislative anuntate a declarat ca sunt inutile.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu cere Interpol si Europol sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus, joi, o adresa prin care solicita atat Interpolului cat si Europolului sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Alexandru Cumpanasu, detalii dupa cererile catre Interpol si Europol: Una dintre cele mai importante minciuni spusede autoritati pe surse

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut primele declaratii, dupa cererile depuse catre INTERPOL si EUROPOL. Am considerat util si normal pentru dumneavoastrapentru noi sa nu ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )