Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alexandru Cumpanasu: Vom depune o plangere penala la Parchetul General impotriva INML. Au fost scurgeri de informatii

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu: Vom depune o plangere penala la Parchetul General impotriva INML. Au fost scurgeri de informatii

Alexandru Cumpanasu sustine ca va depune o plangere penala impotriva INML, dupa ce raportul Corpului de Control al ministerului Sanatatii cu privire la acest caz a fost facut public. Este un raport. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu anunta ca depune plangere penala impotriva INML pe baza raportului de la Ministerul Sanatatii

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a anuntat, vineri, ca depune plangere penala la Parchetul General impotriva Institutului National de Medicina Legala, dupa ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Despre modificarile legislative anuntate a declarat ca sunt inutile.

Ce a gasit corpul de control al ministrului Sanatatii la Institutul de Medicina Legala. Cumpanasu: Voi depune plangere penala fata de angajati

Alexandru Cumpanasu a publicat rezultatele controlului Corpului de control al ministrului Sanatatii realizat la INML, in urma plangerii sale. Ce concluzii se desprind.

Alexandru Cumpanasu: Voi depune solicitari la Interpol si Europol pentru a fi cautate Alexandra si Luiza

Alexandru Cumpanasu a spus ca urmeaza ca joi sa se deplaseze sa depuna o cerere catre Interpol si Europol pentru a le cauta pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Voi depune aceste solicitari.

Alexandru Cumpanasu a publicat Raportul Corpului de Control al ministrului Sanatatii la INML: Voi depune o plangere penala fata de angajatii INML care si-au batut joc de noi

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat, vineri, pe Facebook, raportul Corpului de Control al MinistruluiSanatatii. Cumpanasu a anuntat ca va depune, luni, o plangere penala fat.

Lovitura de proportii in ancheta de la Caracal. Cumpanasu depune plangere impotriva legistilor: Este halucinant ce fac oamenii astia

Institutul de Medicina Legala va fi verificat de Corpul de Control dupa ce a anuntat ca va relua analizele ADN in cazul crimelor din Caracal. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat in direct la.

Alexandru Cumpanasu: isi bat joc de noi toti. Nu e acceptabil asa ceva. Ne-au transmis condoleante, apoi s-au razgandit

Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul in care isi fac treaba autoritatile in cazul disparitiilor din Caracal si e convins ca vrea sa depunao plangere penala impotriva INML,dupa ce.

Alexandru Cumpanasu, plangere la Interpol si Europol: Unchiul Alexandrei cere ca institutiile internationale sa le caute pe cele doua fete (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus, joi, adrese la Europol si Interpol, institutii carora le cere cautarea Alexandrei Macesanu si a Luzei Melencu. El sustine ca nu are incredere in.

Alexandru Cumpanasu, reactie dupa dialogul cu ministrul Sanatatii in cazul atrocitatilor din Caracal: in aceasta seara vom avea primele concluzii

Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat i.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu cere Interpol si Europol sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus, joi, o adresa prin care solicita atat Interpolului cat si Europolului sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Alexandru Cumpanasu, detalii dupa cererile catre Interpol si Europol: Una dintre cele mai importante minciuni spusede autoritati pe surse

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut primele declaratii, dupa cererile depuse catre INTERPOL si EUROPOL. Am considerat util si normal pentru dumneavoastrapentru noi sa nu ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )