Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alexandru Rafila atentioneaza: Daca ajungem acolo, se blocheaza sectiile de terapie intensiva!

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila atentioneaza: Daca ajungem acolo, se blocheaza sectiile de terapie intensiva!

Alexandru Rafila a vorbit despre campania care circula pe retelele de socializare, prin care se inseamna sa nu se poarte masca de protectie. Reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit si despre situatia actuala a numarului de cazuri, in crestere dupa relaxare. continuă pe Antena3

VIDEO Ar rezista romanii la o a doua perioada de izolare? Alexandru Rafila: Nu stiu cine ar trebui sa reziste, in mod sigur economia nu o sa reziste

Trebuie sa invatam sa functionam cu noul coronavirus, sustine profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, care precizeaza ca, daca cineva nu va rezista unei a doua perioade de izolare, aceea este economia.

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie: Contextul cultural ne face sa respectam mai putin regulile. Populatiei i-a fost frica de necunoscut la inceput, dar apoi s-a relaxat (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca situatia din Romania, unde numarul de cazuri de COVID-19 a inregistrat o crestere evidenta in jurul datei de 15.

Alexandru Rafila: Un procent apreciabil de pacienti cu Covid-19 raman cu sechele

Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, luni, ca procentul pacientilor vindecati de COVID-19.

VIDEO Cati dintre pacientii cu COVID-19 raman cu sechele? Raspunsul lui Alexandru Rafila

Procentul pacientilor vindecati de COVID-19 care raman cu sechele dupa aceasta boala este unul apreciabil, a declarat presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, intr-o dezbatere HotNews. ro deladistanta. El a spus ca exista multe persoane, chiar tineri, care nu au reusit sa se recupereze dupa infectia cu coronavirus, care nu afecteaza exclusiv aparatul respitaror.

Informare si dezinformare in criza COVID-19. Raspunsuri la intrebarile despre coronavirus, intr-o dezbatere online deladistanta, luni, de la ora 12.00, cu prof. Alexandru Rafila si Vlad Mixich

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, si expertul in politici de sanatate Vlad Mixich sunt invitati, luni, de la ora 12. 00, intr-o dezbatere HotNews. ro deladistanta, pe tema crizei COVID-19. Ce stim despre noul coronavirus, cat este informare si cata dezinformare este in spatiul public pe aceasta tema, cum va fi viata noastra in contextul amenintarilor la siguranta medicala, vom avea curand un tratament si un vaccin anti-coronavirus, sunt cateva dintre subiectele de discutie. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatilor folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )