Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alexandru Rafila, avertisment disperat catre autoritati: Pandemia progreseaza si pericolul creste foarte mult

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, avertisment disperat catre autoritati: Pandemia progreseaza si pericolul creste foarte mult

Reprezentantul Romaniei la OMS, medicul Alexandru Rafila, le recomanda disperat autoritatilor sa ia masuri urgente de evitare a raspandirii virusului din China. Acesta trage un semnal de alarma, de asemenea, catre populatie, pe care o indruma sa fie responsabila si sa se protejeze din proprie initiativa de infectia cu COVID-19. Solutia care ar putea reduce . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila: Modelul suedez a functionat pentru ca nu sunt impuse masurile anti-Covid. Populatia are incredere in autoritati

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a spus, intr-un interviu, ca masurile adoptate de Suedia au fost cele potrivitein timpul pandemiei. Restrictiile sa nu.

De ce functioneaza modelul suedez de gestionare a pandemiei, cu mai putine restrictii? Explicatia lui Alexandru Rafila

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a explicat motivele pentru care modelul suedez, cu mai putine restrictii, folosit in pandemia de coronavirus, functioneaza.

Alexandru Rafila, despre prapadul care va urma in Romania. in cat timp vom ajunge in situatia disperata a Lombardiei

Dezastrul pare sa se apropie cu pasi repezi de tara noastra. in urma cu putin timp, reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila a facut o previziune sumbra pentru urmatoarele zile. Acesta avertizeaza ca, in scurt timp, Romania va ajunge pe urmele Italiei. Carantina totala, o metoda eficienta de stopare a raspandirii virusului Medicul Rafila se .

Profesorul Alexandru Rafila propune modelul suedez pentru criza din Romania

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ce presupune modelul suedez pe care Romania ar trebui sa il adopte pentru a minimaliza efectele pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )