Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alexandru Rafila: Cred caputem face alegeri dacanumarul de cazuri se va stabiliza si va incepe sascada

B1 B1,
Alexandru Rafila: Cred caputem face alegeri dacanumarul de cazuri se va stabiliza si va incepe sascada

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a discutat despre explozia de cazuri de COVID-19 din Romania, inregistrate in ultimele saptamani. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie. continuă pe B1

Alexandru Rafila: Important este sa oprim cresterea. Circulatia virusului in comunitate este tot mai mare

Reprezentantul Romaniei la OrganizatiaMondialaa Sanatatii,Alexandru Rafila, a spus, la Digi 24, ca nu putem sa avem un platou in privinta numarului de cazuri, dacain fiecare saptamana avem o .

Alexandru Rafila, avere colosala. Cat de bogat e reprezentantul Romaniei la OMS

Ieri, intr-o conferinta de presa, PSD anunta candidatura doctorului Alexandru Rafila la Parlamentare, de pe listele de partid. Reprezentatul OMS pentru Romania, Alexandru Rafila, in afara de a fi un bun specialist, este si un om extrem de bogat. Cel putin asa arata declaratiile sale de avere. Alexandru Rafila, avere colosala Presa de weekend a .

Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat. Cine a fost, de fapt, tatal sau si legaturile cu securitatea

Doctorul Alexandru Rafila, cel putin in aceasta perioada, a fost unul din cei mai vizibili vorbitori in timp de criza. Reprezentatul OMS pentru Romania, din punct de vedere profesional, doctorului Rafila nu i se poate reprosa nimic. Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat Profesorul Alexandru Rafila este in prezent seful Departamentului de microbiologie al Universitatii .

Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, umiliti de Ludovic Orban. Ce mesaj le transmite premierul dupa ce au devenit membri PSD

Inscrierea pe listele PSD ale celor doua figuri importante in pandemia de COVID-19 au adus nemultumiri uriase premierului Romaniei. Astfel, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Adrian Streinu- Cercel, managerul de la Matei Bals, au fost aspru criticati de Ludovic Orban. Cei doi si-au anuntat candidatura pe listele PSD de la alegerile parlamentare, ceea .

Alexandru Rafila: Tatal meu a lucrat, pana in iunie 1949, in aparatul Securitatii, dar nu a fost implicat in masacrul taranilor. Nu vad unde e vina mea pentru ca sunt fiul tatalui meu (VIDEO)

Alexandru Rafila, candidat PSD la Camera Deputatilor, a confirmat duminica seara, pentru B1 TV, ca este fiul lui Alexandru Rafila senior, fost sef al Securitatii Arad. Presa a relatat recent ca seniorul a fost re.

Rolul securistului Alexandru Rafila tatal: marturii teribile ale oponentilor regimului comunist

Marturiile celor care au trait teroarea in perioada in care a fost instaurat comunismul in Romania sunt, de-a dreptul, cutremuratoare. Rezistenta anticomunista de pe Valea Crisului Alb a fost infranta cu mult sange in perioada in care Alexandru Rafila era seful Securitatii.

Ce spune un istoric despre relatia dintre tatal lui Alexandru Rafila si Securitate. Si tatal premierului Orban a fost securist

Tatal lui Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, a fost comandant al Serviciului judetean de Securitate Arad si a fost exclus din Partidul Comunist in mai-iunie 1949, sustine istoricul Mihai Burcea. Tot in anii 40-50, si tatal premierului Ludovic Orban a fost ofiter de securitate in Brasov.

VIDEO Alexandru Rafila, despre tatal sau: A avut momente in care a regretat ca a lucrat la Securitate

Alexandru Rafila sustine ca atacuri politice cu privire la tatal sau sunt menite sa-i strice imaginea dupa ce si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din partea PSD.

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilati! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat in termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, dupa ce acestia s-au inscris in PSD si au anuntat ca vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Profesorul Alexandru Rafila: Acestea sunt conditiile in care s-ar putea tine, totusi, in siguranta alegerile parlamentare

Profesorul Alexandru Rafila, candidat la alegerile parlamentare din partea PSD la Camera Deputatilor, a explicat duminica seara, la Antena 3, in ce conditii s-ar putea desfasura alegerile parlamentare in siguranta pe 6 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )