Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila demasca sistemul sanitar. Motivul pentru care Romania are cele mai multe decese cauzate de COVID-19. Ce se intampla in spitale

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila demasca sistemul sanitar. Motivul pentru care Romania are cele mai multe decese cauzate de COVID-19. Ce se intampla in spitale

Medicul Alexandru Rafila vine cu vesti proaste in contextul in care, pe zi ce trece, numarul cazurilor de COVID-19 cresc alarmant. Reprezentantul Romaniei la OMS se asteapta la rezultate mai ingrijoratoare odata cu deschiderea scolilor, asa cum a fost si in cazul reinceperii mai multor activitati, incepand cu 1 septembrie. Specialistul a oferit de asemenea . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata

Presedintele american Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata, Mary Trump, aceasta ac.

Soc in Italia. Motivul pentru care AS Roma a pierdut la masa verde meciul cu Verona

Justitia sportiva italiana a decis sa acorde victoria la masa verde formatiei Verona in partida cu.

Alexandru Rafila: Romania va primi vaccinul si organizarea pentru administrare nu stiu daca va fi gata

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit marti seara despre cum gtrebuie sa se prgateasca autoritatile din Rominia, inainte de a primi dozele de vaccin anti-COVID, care au fost negociate pentru.

ALEXANDRU RAFILA: Categoriile vulnerabile si personalul medical trebuie vaccinate in prima faza

Reprezentantul Romaniei la OMS Alexandru Rafila a declarat ca primii care ar trebui sa primeasca vaccinul anti-COVID atunci cand acesta va fi disponibil sunt persoanele din categoriile vulnerabile si personalul medical.

Alexandru Rafila: Reluarea activitatilor de la 1 septembrie a dus la o crestere cu 20% Rezultatele de peste o saptamana vor arata impactul deschidereii scolilor

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a explicat joi, ca numarul cazurilor de COVID-19 a inregistrat o crestere de 20%, dupa reluarea activitatilor de la 1 septembrie. in acest context,.

Coincidenta stranie observata de medicul Alexandru Rafila. Chiar si zilele coincid!

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, medicul Alexandru Rafila , a observat o coincidenta incredibila in ceea ce priveste numarul persoanelor infectate cu coronavirus raportat de Grupul de Comunicare Strategica.

Alexandru Rafila: Am putea avea un vaccin in prima jumatate a anului viitor

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, spune ca primele cate.

Un barbat din Vaslui si-a incendiat casele, desi are patru copii. Motivul halucinant pentru care a recurs la acest gest

Un barbat din Vasluii-a luat prin surprindere pe toti cunoscutii lui cu gestul extrem pe care l-a facut manat de furie, dupa ce partenera s-a de viata a decis sa puna capat relatiei pe care o aveau de.

Motivul pentru care Inspectoratul pentru Imigrari isi prelungeste programul cu publicul in ziua alegerilor

Inspectoratul General pentru Imigrari prelungeste programul de lucru cu publicul, in preziua si ziua alegerilor, venind in sprijinul cetatenilor Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de inregistrare a rezidentei in vederea participarii la vot, pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, informeaza miercuri IGI.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )