Libnet.ro
UNICEF

08:45

De ce functioneaza modelul suedez de gestionare a pandemiei, cu mai putine restrictii? Explicatia lui Alexandru Rafila

Adevărul Adevărul,
De ce functioneaza modelul suedez de gestionare a pandemiei, cu mai putine restrictii? Explicatia lui Alexandru Rafila

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a explicat motivele pentru care modelul suedez, cu mai putine restrictii, folosit in pandemia de coronavirus, functioneaza. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila: Romania ar trebui sa adopte modelul suedez, mai relaxat, in ceea ce priveste restrictiile legate de pandemia de COVID-19 Suedia tocmai a anuntat noi restrictii, iar mortalitatea de aici ramane printre cele mai mari din Europa

Alexandru Rafila, presedinteleSocietatiiRomane deMicrobiologiea declarat caRomania ar trebui sa adopte modelul suedez, cu reguli relaxate in ceea ce priveste pandemia de COVID-19,.

Tara in care oamenii fac 2 ani de inchisoare pentru masca. Are mai putine cazuri ca Romania

Intr-o tara oamenii sunt pedepsiti cu 2 ani de inchisoare pentru nepurtarea mastii. Aceasta tara, desi mult mai mare ca Romania, are mult mai putine cazuri. Etiopia este tara care isi incarcereaza cetatenii pana la doi ani daca incalca in mod intentionat restrictiile menite sa limiteze raspandirea virusului din China. Tara in care cei ce .

Calarasiul, printre judetele cu cele mai putine infectari in ultimele 24 de ore

Calarasiul a inregistrat joi, 22 octombrie, cele mai putine imbolnaviri cu noul coronavirus, 18 cazuri in ultimele 24 de ore. Astfel, numarul total al pacientilor infectati a ajuns 1. 316 si 51 de decese. Incident cumulata a cazurilor din ultimele 14 zile raportate la mia de locuitori este de 1,02.

Alexandru Rafila: Cred ca ar fi mai bine sa avem modelul suedez! in Suedia sunt cele mai putine cazuri din UE

Reprezentantul tarii noastre la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, este de parere ca Romania ar trebui sa urmeze modelul suedez. in Suedia acum sunt cele mai putine cazuri din Uniunea Europeana pentru ca, dupa ce au trecut de perioada initiala de adaptare, cetatenii respecta regulile fara sa le impuna cineva si acum au cele mai putine cazuri raportate in populatie.

Alexandru Rafila: Modelul suedez a functionat pentru ca nu sunt impuse masurile anti-Covid. Populatia are incredere in autoritati

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a spus, intr-un interviu, ca masurile adoptate de Suedia au fost cele potrivitein timpul pandemiei. Restrictiile sa nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )