Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila, despre rata uriasa de infectare cu COVID: Ar trebui sa puna serios pe ganduri autoritatile de Sanatate Publica!

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, despre rata uriasa de infectare cu COVID: Ar trebui sa puna serios pe ganduri autoritatile de Sanatate Publica!

Doi din 10 romani testati pentru COVID sunt pozitivi. Alexandru Rafila a vorbit despre rata de infectare uriasa, care a depasit 20%. Este record si de internari la terapie intensiva, sunt 557 de pacienti in stare foarte grava. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila demasca sistemul sanitar. Motivul pentru care Romania are cele mai multe decese cauzate de COVID-19. Ce se intampla in spitale

Medicul Alexandru Rafila vine cu vesti proaste in contextul in care, pe zi ce trece, numarul cazurilor de COVID-19 cresc alarmant. Reprezentantul Romaniei la OMS se asteapta la rezultate mai ingrijoratoare odata cu deschiderea scolilor, asa cum a fost si in cazul reinceperii mai multor activitati, incepand cu 1 septembrie. Specialistul a oferit de asemenea .

Medicul Alexandru Rafila, anuntul pe care nimeni nu dorea sa il auda: Mai avem un record!

Medicul infectionist, Alexandru Rafila, a intrat in direct la Antena 3 unde a vorbit despre desfasurarea alegerilor locale, dar si despre numarul de cazuri raportat astazi.

Coincidenta stranie observata de medicul Alexandru Rafila. Chiar si zilele coincid!

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, medicul Alexandru Rafila , a observat o coincidenta incredibila in ceea ce priveste numarul persoanelor infectate cu coronavirus raportat de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )