Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alexandru Rafila: Modelul suedez a functionat pentru ca nu sunt impuse masurile anti-Covid. Populatia are incredere in autoritati

B1 B1,
Alexandru Rafila: Modelul suedez a functionat pentru ca nu sunt impuse masurile anti-Covid. Populatia are incredere in autoritati

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a spus, intr-un interviu, ca masurile adoptate de Suedia au fost cele potrivitein timpul pandemiei. Restrictiile sa nu. continuă pe B1

Alexandru Rafila: Cred ca ar fi mai bine sa avem modelul suedez! in Suedia sunt cele mai putine cazuri din UE

Reprezentantul tarii noastre la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, este de parere ca Romania ar trebui sa urmeze modelul suedez. in Suedia acum sunt cele mai putine cazuri din Uniunea Europeana pentru ca, dupa ce au trecut de perioada initiala de adaptare, cetatenii respecta regulile fara sa le impuna cineva si acum au cele mai putine cazuri raportate in populatie.

De ce functioneaza modelul suedez de gestionare a pandemiei, cu mai putine restrictii? Explicatia lui Alexandru Rafila

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a explicat motivele pentru care modelul suedez, cu mai putine restrictii, folosit in pandemia de coronavirus, functioneaza.

Alexandru Rafila: Romania ar trebui sa adopte modelul suedez, mai relaxat, in ceea ce priveste restrictiile legate de pandemia de COVID-19 Suedia tocmai a anuntat noi restrictii, iar mortalitatea de aici ramane printre cele mai mari din Europa

Alexandru Rafila, presedinteleSocietatiiRomane deMicrobiologiea declarat caRomania ar trebui sa adopte modelul suedez, cu reguli relaxate in ceea ce priveste pandemia de COVID-19,.

Alexandru Rafila, despre aglomeratia de la pelerinajul Sfintei Parascheva: Orice manifestare care implica un numar mare de oameni are riscuri. Se putea gasi un sistem care sa evite aglomeratia

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii,Alexandru Rafila a vorbit, joi seara, la B1 TV, despre aglomeratia de la pelerinajul de laSfanta Parascheva. Masurile impuse de.

Rolul securistului Alexandru Rafila tatal: marturii teribile ale oponentilor regimului comunist

Marturiile celor care au trait teroarea in perioada in care a fost instaurat comunismul in Romania sunt, de-a dreptul, cutremuratoare. Rezistenta anticomunista de pe Valea Crisului Alb a fost infranta cu mult sange in perioada in care Alexandru Rafila era seful Securitatii.

Alexandru Rafila, despre prapadul care va urma in Romania. in cat timp vom ajunge in situatia disperata a Lombardiei

Dezastrul pare sa se apropie cu pasi repezi de tara noastra. in urma cu putin timp, reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila a facut o previziune sumbra pentru urmatoarele zile. Acesta avertizeaza ca, in scurt timp, Romania va ajunge pe urmele Italiei. Carantina totala, o metoda eficienta de stopare a raspandirii virusului Medicul Rafila se .

Alexandru Rafila sustine ca sistemul sanitar, mai ales zona de ATI, va intra in colaps in maxim 10 zile daca numarul de infectari cu coronavirus va continua sa creasca in acelasi ritm (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si candidat PSD la alegerile parlamentare, a sustinut joi seara, pentru B1 TV, ca daca numarul de infectari cu coronavirus va continua sa.

Alexandru Rafila: Alegerile se pot organiza in decembrie daca se va stabiliza rapid numarul de cazuri COVID-19

Stabilizarea rapida a numarului de cazuri de imbolnaviri cu COVID-19 este una dintre conditiile pentru desfasurarea alegerilor parlamentare, considera medicul Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, despre lockdown: Eu as mai astepta un pic, dar nu foarte mult. Aceasta masura are eficienta si lucrul asta s-a vazut foarte bine in primavara (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca un lockdown ar stabiliza situatia epidemiologica, insa este o decizie dificil de luat tinand cont de faptul ca o intrerupere.

Victor Ponta, despre Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila: Eu am incredere in medicii romani, dar in momentul in care faci politica, faci politica, atunci ai un anumit interes politic (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, faptul ca medicii Alexandru Rafila, preledintele Societatii Romane de Microbiologie, si Adrian Streinu-Cercel,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )