Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alexandru Rafila: Am putea avea un vaccin in prima jumatate a anului viitor

România Liberă România Liberă,
Alexandru Rafila: Am putea avea un vaccin in prima jumatate a anului viitor

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, spune ca primele cate. continuă pe România Liberă

Alexandru Rafila: Romania va primi vaccinul si organizarea pentru administrare nu stiu daca va fi gata

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit marti seara despre cum gtrebuie sa se prgateasca autoritatile din Rominia, inainte de a primi dozele de vaccin anti-COVID, care au fost negociate pentru.

ALEXANDRU RAFILA: Categoriile vulnerabile si personalul medical trebuie vaccinate in prima faza

Reprezentantul Romaniei la OMS Alexandru Rafila a declarat ca primii care ar trebui sa primeasca vaccinul anti-COVID atunci cand acesta va fi disponibil sunt persoanele din categoriile vulnerabile si personalul medical.

Graphein a inregistrat o crestere de 70% in prima jumatate a anului

Graphein, companie care ofera servicii de topografie si scanare 3D pentru proiecte de cladiri de birouri, hale industriale, infrastructura publica, cladiri de patrimoniu, spitale si cladiri rezidentiale, a inregistrat in primul semestru din 2020 o crestere organica de 70% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si estimeaza un avans similar la nivelul intregului an pana la 850-900. 000 euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Se intampla chiar acum, in America! Moartea judecatoarei ar putea avea impact pana in Romania

Moartea acestei importante figuri, Ruth Bader Ginsburg, nu ar putea fi o pierdere mai tragica. Ruth Bader Ginsburg a fost un campion neinfricat al justitiei si America are o datorie enorma de recunostinta. Presa americana spune ca trebuie protejata mostenirea lui Ruth Bader Ginsburg. Acest post liber nu trebuie ocupat decat dupa ziua inaugurarii. Momentul .

Mihai Tudose acuza Guvernul ca in prima jumatate a anului a importat de doua ori mai multa electricitate fata de 2019, desi a scazut consumul

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose l-a criticat marti pe ministrul Economiei Virgil Popescu, care a spus despre repornirea petrochimiei ca este o Fata Morgana si noteaza ca in urma cu cinci luni acelasi ministru afirma ca Romania trebuie sa se concentreze pe petrochimie. La PNL e ceva de genul: Noi incercam sa construim ceva. Daca sta in picioare e zid, daca a cazut. e trotuar. , a adaugat Tudose.

Ce impact ar putea avea majorarea pensiilor cu 40%. Deficitul bugetar ar urcat la peste 11% din PIB in 2021

Majorarea punctului de pensie cu 40%, decisa marti in Parlament, ar putea duce la cresterea deficitului bugetar peste 11% in 2021, fapt ce reprezinta un risc sistemic pentru economia romaneasca, in conditiile.

Coronavirus: Ungaria ar putea avea pana la 200.000 de cazuri Covid in cel mai sumbru scenariu - Viktor Orban

Pana la 200. 000 de unguri ar putea fi infectati simultan de coronavirus in cel sumbru scenariu al guvernului, a spus luni premierul Viktor Orban Parlamentului, adaugand ca sistemul de sanatate ar putea fi capabil sa faca fata unei asemenea cifre, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )