Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alexandru Rafila, veste soc despre intrarea in scenariul rosu. De ce nu este de acord cu inchiderea scolilor

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, veste soc despre intrarea in scenariul rosu. De ce nu este de acord cu inchiderea scolilor

In contextul in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 ajunge la 3, toate institutiile de invatamant din Bucuresti ar trebui sa intre in scenariul rosu, desfasurandu-si cursurile online. Cu toate acestea, reprezentantul Romaniei la OMS nu este de acord cu aceasta decizie, argumentand ca este vorba doar despre niste cifre. Propunerea lui Alexandru . continuă pe Playtech

Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila in PSD: Cu o floare nu se face primavara

Premierul Romaniei nu e deloc incantat de faptul ca reprezentantul tarii la OMS, Alexandru Rafila, a hotarat sa intre in Partidul Social Democrat. Mai mult decat atat, Ludovic Orban spune ca Rafila a luat o decizie gresita, iar PSD este un partid care nu se schimba usor, doar cu o floare.

Medicul Alexandru Rafila, o alta veste teribila pentru romani. Unde vor ajunge in scurt timp pacientii cu coronavirus

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS trage un mare semnal de alarma cu privire la blocarea sistemului de sanatate. Din pacate, cifrele inregistrate ieri au schimbat regulile jocului, iar autoritatile si cadrele medicale nu mai vad luminita de la capatul tunelului. in cursul zilei de miercuri, GCS a anuntat 4. 016 cazuri, cifra record dupa opt .

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD: O decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara,despre anuntul candidaturii lui Alexandru Rafila din partea Partidului Social Democrat PSD) la alegerile parlamentare de anul acesta. Primul ministru este de parere.

Ce spune Alexandru Rafila despre amanarea alegerilor parlamentare

Intrebat daca alegerile parlamentare mai pot avea loc pe 6 decembrie in contextul cresterii numarului de infectari cu noul coronavirus, Alexandru Rafila spune ca urmatoarele doua saptamani vor fi hotaratoare.

Alexandru Rafila, despre inchiderea scolilor: Nu e nicio diferenta intre 2,9 si 3,1. Cred ca ar trebui sa fim putin flexibili

Profesorul dr. Alexandru Rafila, sustine ca in ceea ce priveste activitatea scolilor, autoritatiile nu ar trebui sa fie atat de rigide si sa se raporteze doar la cifre: Nu este nicio diferenta intre 2,9 si 3,1, a spus medicul.

Alexandru Rafila, despre calcularea incidentei: Trebuie sa folosesti intotdeauna aceeasi baza de date cand faci o raportare, nu sa o modifici de la o zi la alta (VIDEO)

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a incercat sa faca lumina in asa zisa incurcatura privind calculul incidentei. Profesorul explica faptul ca pana acum.

Alexandru Rafila, la PSD. Marea lovitura de la Alegerile Parlamentare

Surpriza totala pentru alegatori! Alexandru Rafila ar deschide lista Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii ar intra in cursa ravnita, dupa refuzul catre ProRomania in cadrul alegerilor pentru Primaria Capitalei. Alexandru Rafila intra in cursa! Este sau nu pe lista PSD? Alexandru Rafila deschde lista PSD pentru Camera .

ALEXANDRU RAFILA: intr-o zi in care noi avem 4.000 de cazuri diagnosticate, in realitate in Romania se imbolnavesc 40.000 de persoane

Alexandru Rafila a declarat ca in tara noastra exista o situatie care se intalneste si in alte state si anume, potrivit studiilor de seroprevalenta a infectiei SARS-CoV-2, intre numarul diagnosticat de cazuri si numarul persoanelor care au trecut prin boala COVID-19 exista un raport de 1 la 10. Prin urmare, la 4. 000 de cazuri diagnotiscate, in realitate se imbolnavesc in Romania 40. 000 de oameni, a adaugat Rafila, conform news. ro.

Harghita: 43 de unitati de invatamantintra in scenariul rosu, iar alte 200, in scenariul galben

43 de unitati de invatamantdin patru localitati situate in judetul Harghita,intra in scenariul rosu in perioada 19-23 octombrie, din cauza cresterii numarului de cazuri COVID. Decizia a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )