Libnet.ro
UNICEF

14:01

Alexei Navalnii a postat un mesaj de multumire pentru salvatorii sai

Adevărul Adevărul,
Alexei Navalnii a postat un mesaj de multumire pentru salvatorii sai

Intr-o fotografie postata pe Instagram, Alexei Navalnii a tinut sa le multumeasca medicilor si pilotilor care i-au salvat viata. continuă pe Adevărul

Alexei Navalnii a fost externat

Alexei Navalnii, unul dintre cei mai infocati critici la adresa Kremlinului, a fost externat din spitalul din Berlin in care a fost tratat dupa ce s-a imbolnavit in timpul unei calatorii in Siberia.

Larisa Oprea, mesaj transant pentru fostul sot. Pierzi tot!

Scandalul dintre Alin Oprea si fosta sotie nu s-a terminat inca. Cei doi inca isi mai arunca sageti otravite. De data aceasta, Larisa Oprea este cea care l-a atacat pe Alin Oprea, printr-un mesaj cu dedicatie pe Instagram. Larisa Oprea, mesaj transant pentru fostul sot Larisa Oprea a iesit la rampa si a transmis un .

Tudor Chirila, mesaj video pentru ca tinerii sa iasa la vot

Tudor Chirila, cunoscut nu doar pentru talentul sau in muzica si actorie, dar si pentru mesajele virale pe care le posteaza adesea pe Facebook, indeamna tinerii sa iasa duminica la vot.

Antonia, mesaj subtil pentru Alexia Eram? Ia de aici, catea!

Conflictul zvonit in spatiul monden si in mediul online dintre Antonia si Alexia Eram prinde contur dupa ultima afirmatia a cantaretei. Ce se intampla intre cele doua vedete despre care lumea stia ca se inteleg de minune? Conflictul voalat dintre Antonia si Alexia Eram continua Se pare ca sicanele dintre Antonia si Alexia Eram sunt .

Aleksei Navalnii tine un jurnal de recuperare pe Instagram: Ce mesaj a postat, alaturi de poza cu sotia sa Iulia

Aleksei Navalnii tine un fel de jurnal de recuperare pe Instagram, oferind detalii despre starea sa de sanatate dupa episodul otravirii si stadiul recuperarii in spitalul din Berlin. Utima sa postare este o poza in care apare alaturi de sotia sa, cu un mesaj lung de multumire pentru medici si piloti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )